Mainos
Mainos
Paimelan autoparoni
Tiistaisin klo 20
Lisätiedot

Paimelan autoparoni -sarjassa kaasutetaan keskelle värikkään perheyrityksen arkea.

Paimelan paroni ostaa autovanhukset ja kunnostaa ne mekaanikkojensa avulla uuteen loistoon. Vasta kun auto on myyty, selviää kannattiko urakka vai tuleeko takkiin.

Reijo "Paroni"Valkama toimii autokaupan johtajana ja hoitaa työnsä pohjanmaalaisella vaatimattomuudella. Hän ostaa ja myy autot ja siinä sivussa toimii naljailevana esimiehenä korjaamolla sekä rakastavana perheenisänä kotona.

Paimelan autoparoni

Paimelan autoparoni pyörittää menestysbisnestä – vaihtoi leipurin työt autojen tuunaamiseen

Paimelan autoparoni -sarjassa kaasutetaan keskelle värikkään perheyrityksen arkea. Ohjelmassa tutustutaan Reijo "Paroni" Valkaman pyörittämään bisnekseen. 

Paimelan paroni Reijo Valkama ostaa autovanhukset ja kunnostaa ne mekaanikkojensa avulla uuteen loistoon. Vasta kun auto on myyty, selviää kannattiko urakka vai tuleeko takkiin.

Valkama laittoi yrityksensä pystyyn noin kymmenisen vuotta sitten, ja jätti samalla leipurin työt. Mies teki harrastuksestaan menestyksekkään yrityksen. 

– Minulla oli ihan rehellinenkin ammatti ennen autokauppiaaksi ryhtymistä, Valkama vitsailee. 

– Tätä ennen työskentelin leipomopäällikkönä, kunnes vaihdoin leipurin hommat kokonaan autojen tuunaamiseen. 

Oikeanlaiset asiakkaat löytyivät nopeasti. Kymmenen vuoden aikana Valkaman asiakaskunta on vakiintunut. Nyt mies päästää katsojat seuraamaan autokauppaansa. 

– Kun tuotantoyhtiö otti minuun yhteyttä, ajattelin, että idea on hauska. Ohjelmassa päästään seuraamaan monipuolisesti yrityksemme toimintaa ja perheeni arkea, Valkama sanoo. 

Jokaisessa jaksossa nähdään myös suomalaisille tuttuja kasvoja mm. Marita TaavitsainenAntti ReiniSinuhe WallinheimoJani Wickholm ja Henri Alen.

Paimelan autoparoni tiistaisin 30.5. klo 20 alkaen MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme