Mainos
Mainos
Paimelan autoparoni
Tiistaisin klo 20
Lisätiedot

Paimelan autoparoni -sarjassa kaasutetaan keskelle värikkään perheyrityksen arkea.

Paimelan paroni ostaa autovanhukset ja kunnostaa ne mekaanikkojensa avulla uuteen loistoon. Vasta kun auto on myyty, selviää kannattiko urakka vai tuleeko takkiin.

Reijo "Paroni"Valkama toimii autokaupan johtajana ja hoitaa työnsä pohjanmaalaisella vaatimattomuudella. Hän ostaa ja myy autot ja siinä sivussa toimii naljailevana esimiehenä korjaamolla sekä rakastavana perheenisänä kotona.

Paimelan autoparoni

Paimelan autoparoni tuunaa uutuussarjassa vanhat kaarat uuteen loistoon

Paimelan autoparoni -sarjassa kaasutetaan keskelle värikkään perheyrityksen arkea. Paimelan paroni ostaa autovanhukset ja kunnostaa ne mekaanikkojensa avulla uuteen loistoon. Vasta kun auto on myyty, selviää kannattiko urakka vai tuleeko takkiin.

Uusi kotimainen ohjelma tutustuttaa katsojat Valkaman perheeseen 30. toukokuuta 2017 alkaen MTV3-kanavalla. Paimelan autoparoni -sarjassa seurataan perheyrityksen arkea.

Reijo "Paroni" Valkama toimii autokaupan johtajana ja hoitaa työnsä pohjanmaalaisella vaatimattomuudella. Hän ostaa ja myy autot ja siinä sivussa toimii naljailevana esimiehenä korjaamolla, sekä rakastavana perheenisänä kotona.

Paimelan autoparoni, Fazerin tehtaan entinen pomo, Reijo Valkama pyörittää autokauppaa, jonka hän on pystyttänyt vanhalle maatilalle Hollolaan. Pihasta löytyy toki tavallisia henkilöautoja, mutta tärkein juttu on amerikanraudat. Ja niitä on paljon.

Paroni on reilu, mutta ankarasti naljaileva pomo kolmelle mekaanikolleen, jotka kuitenkin päätyvät usein pelastamaan hänet pinteestä. Apuna hääräävät myös paperitöistä vastaava vaimo Janika ja yksitoistavuotias poika Jare, joka on jo ilmoittanut jatkavansa aikanaan isänsä jalanjäljissä.

Jokaisessa jaksossa nähdään myös suomalaisille tuttuja kasvoja mm. Marita Taavitsainen, Antti Reini, Sinuhe Wallinheimo, Jani Wickholm ja Henri Alen.

Paimelan autoparoni tiistaisin 30.5. klo 20 alkaen MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme