Mainos
Mainos
Paimelan autoparoni
Tiistaisin klo 20
Lisätiedot

Paimelan autoparoni -sarjassa kaasutetaan keskelle värikkään perheyrityksen arkea.

Paimelan paroni ostaa autovanhukset ja kunnostaa ne mekaanikkojensa avulla uuteen loistoon. Vasta kun auto on myyty, selviää kannattiko urakka vai tuleeko takkiin.

Reijo "Paroni"Valkama toimii autokaupan johtajana ja hoitaa työnsä pohjanmaalaisella vaatimattomuudella. Hän ostaa ja myy autot ja siinä sivussa toimii naljailevana esimiehenä korjaamolla sekä rakastavana perheenisänä kotona.

Paimelan autoparoni

Paimelan autoparoni ylistää vaimoaan: "Hän pitää koko homman kasassa"

Paimelan autoparoni -sarjassa seurataan värikkään perheyrityksen arkea. 

Uusi kotimainen ohjelma tutustuttaa katsojat Valkaman perheeseen. Paimelan autoparoni -sarjassa seurataan perheyrityksen arkea.

Reijo "Paroni" Valkama toimii autokaupan johtajana ja hoitaa työnsä pohjanmaalaisella vaatimattomuudella. Hän ostaa ja myy autot ja siinä sivussa toimii naljailevana esimiehenä korjaamolla, sekä rakastavana perheenisänä kotona.

– Kyllähän se vähän mietitytti, etenkin kun mukaan lähtikin koko perhe. Tähän asti tämä on ollut hieno kokemus, Valkama sanoo. 

Perheen mukaan ottaminen ohjelmaan ei ollut suunniteltua. Ohjelman promojakso oli jo kuvattu, kun kuvausryhmä huomasi, että myös paronin perheestä löytyy melkoisia persoonia.

Niinpä ohjelmassa apuna hääräävät myös paperitöistä vastaava vaimo Janika ja yksitoistavuotias poika Jare, joka on jo ilmoittanut jatkavansa aikanaan isänsä jalanjäljissä.

– Hän on ollut autohullu pienistä pitäen. Totta kai perheen mukana olo antaa ohjelmalle lisäsäväyksen. Siinä on sisältöä myös sellaisille katsojille, jotka eivät niin välitä autoista.

Valkaman tomera vaimo laittaa sarjassa ja tosielämässä asiat järjestykseen. 

– Vaimollani on varmasti maailman kovimmat hermot, jotta hän kestää minua. Hän pitää tämän koko homman kasassa. Se täytyy tunnustaa. Hän on yrityksemme selkäranka. Hän mahdollistaa sen, että minä voin tehdä kaikessa rauhassa omat työni, Valkama sanoo.

Jokaisessa jaksossa nähdään myös suomalaisille tuttuja kasvoja mm. Marita TaavitsainenAntti ReiniSinuhe WallinheimoJani Wickholm ja Henri Alen.

Paimelan autoparoni tiistaisin 30.5. klo 20 alkaen MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme