Mainos
Mainos
Paluu alttarille
Maanantaisin klo 21
Lisätiedot

Paluu alttarille -sarjassa toisistaan arjen myötä etääntyneet parit lähtevät matkalle yhteiseen menneisyyteensä. Tavoitteena on löytää oikealle polulle parisuhteen haasteissa. 


Juontaja Pipsa Hurmerinnan sekä  pari- ja perheterapeutti Kirsi Heikinheimon matkassa pariskunnat palaavat niihin tärkeisiin hetkiin ja paikkoihin, joissa yhteenkuuluvuuden tunne on ollut vielä vahva tai joka muuten on ollut merkityksellinen yhteisen tarinan kannalta.


Yhteisen matkan päätteeksi, siellä missä he kerran solmivat liittonsa, he tekevät tärkeän ja tunteikkaan päätöksen: jatkavatko he edelleen yhdessä vai päättyykö yhteinen taipale siellä, missä se kerran sinetöitiin?

Paluu alttarille

Avioeron läpikäyneet Päivi ja Valtteri etsivät toista mahdollisuutta liitolleen: ”Pitää ottaa itseään niskasta kiinni”

Päivi ja Valtteri kävivät läpi avioeron, mutta haluavat antaa toisilleen vielä yhden mahdollisuuden. 

Paluu alttarille -ohjelman jokaisessa jaksossa yksi toisistaan eron partaalle erkaantunut pariskunta lähtee matkalle yhteiseen menneisyyteensä. Pariskunnat palaavat niihin tärkeisiin hetkiin ja paikkoihin, joissa yhteenkuuluvuuden tunne on ollut vielä vahva tai joka muuten on ollut merkityksellinen yhteisen tarinan kannalta. 

Maanantaina 1. toukokuuta sarjassa tavataan yhden lapsen vanhemmat, Päivi ja Valtteri, jotka ovat kulkeneet yhdessä pitkän matkan.

Päivi ja Valtteri eivät ole enää naimisissa, sillä parin avioero astui voimaan syksyllä 2015. He asuivat yhdessä vielä muutaman kuukauden eron jälkeen, mutta muuttivat eri osoitteisiin helmikuussa 2016.

Hiljalleen kaksikko alkoi lähentyä uudelleen ja nyt he hakevat uutta mahdollisuutta liitolleen.

Taustalla piilee kuitenkin traumaattisia menetyksiä sekä puhumattomia asioita, jotka luovat kitkaa Päivin ja Valtterin välille. Rakkaus yhteiseen lapseen kuitenkin yhdistää heitä, vaikka vuorotyön sovittaminen lapsiperheen arkeen on tuonut omat haasteensa.

– Meidän pitäisi yrittää enemmän. Jotenkin tuntuu, että me emme anna kaikkeamme tälle suhteelle. Se on vain jatkuvaa suorittamista ja arjesta selviytymistä, Valtteri kuvailee parin ongelmia.

– Pitää ottaa itseään niskasta kiinni ja alkaa hoitaa näitä asioita, hän toteaa painokkaasti.

Paluu alttarille maanantaisin klo 21 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme