Mainos
Mainos
Paluu alttarille
Maanantaisin klo 21
Lisätiedot

Paluu alttarille -sarjassa toisistaan arjen myötä etääntyneet parit lähtevät matkalle yhteiseen menneisyyteensä. Tavoitteena on löytää oikealle polulle parisuhteen haasteissa. 


Juontaja Pipsa Hurmerinnan sekä  pari- ja perheterapeutti Kirsi Heikinheimon matkassa pariskunnat palaavat niihin tärkeisiin hetkiin ja paikkoihin, joissa yhteenkuuluvuuden tunne on ollut vielä vahva tai joka muuten on ollut merkityksellinen yhteisen tarinan kannalta.


Yhteisen matkan päätteeksi, siellä missä he kerran solmivat liittonsa, he tekevät tärkeän ja tunteikkaan päätöksen: jatkavatko he edelleen yhdessä vai päättyykö yhteinen taipale siellä, missä se kerran sinetöitiin?

Paluu alttarille

Jussin ja Tanjan arjesta katosi nauru: ”Jos puhumme, se menee lähes joka kerta riitelyksi”

Jussi ja Tanja kaipaavat työkaluja, joiden avulla löytää iloa ja onnea paikalleen jämähtäneeseen liittoonsa.

Paluu alttarille -ohjelman jokaisessa jaksossa yksi toisistaan eron partaalle erkaantunut pariskunta lähtee matkalle yhteiseen menneisyyteensä. Pariskunnat palaavat niihin tärkeisiin hetkiin ja paikkoihin, joissa yhteenkuuluvuuden tunne on ollut vielä vahva tai joka muuten on ollut merkityksellinen yhteisen tarinan kannalta.

Maanantaina 24. huhtikuuta ohjelmassa esitellään Tanja ja Jussi, jotka juhlivat tänä vuonna 20-vuotista yhteistä taivaltaan. Vuosien varrella kaksikko on etääntynyt toisistaan ja kommunikaatio on muuttunut lähinnä kinasteluksi. Arjesta on kadonnut ilo ja nauru.

– Sen lisäksi, ettemme naura, emme tee oikeastaan mitään muutakaan. Emme puhu ja jos puhumme, niin se menee lähes joka kerta riitelyksi, Tanja toteaa jaksossa.

Parin suhde on hiipunut siihen pisteeseen, että he ovat vain kaksi aikuista ihmistä, jotka ylläpitävät samaa taloutta. Jussi ja Tanja kaipaavat kipeästi apua jämähtäneeseen tilanteeseen.

– Toivottavasti tästä matkasta jää käteen työkaluja, jotta tämä pysyisi sormessa vielä seuraavatkin 20 vuotta, Jussi toteaa luovuttaessaan vihkisormuksensa pois.

Paluu alttarille maanantaisin klo 21 MTV3-kanavalla.  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme