Mainos
Mainos
Paluu alttarille
Maanantaisin klo 21
Lisätiedot

Paluu alttarille -sarjassa toisistaan arjen myötä etääntyneet parit lähtevät matkalle yhteiseen menneisyyteensä. Tavoitteena on löytää oikealle polulle parisuhteen haasteissa. 


Juontaja Pipsa Hurmerinnan sekä  pari- ja perheterapeutti Kirsi Heikinheimon matkassa pariskunnat palaavat niihin tärkeisiin hetkiin ja paikkoihin, joissa yhteenkuuluvuuden tunne on ollut vielä vahva tai joka muuten on ollut merkityksellinen yhteisen tarinan kannalta.


Yhteisen matkan päätteeksi, siellä missä he kerran solmivat liittonsa, he tekevät tärkeän ja tunteikkaan päätöksen: jatkavatko he edelleen yhdessä vai päättyykö yhteinen taipale siellä, missä se kerran sinetöitiin?

Paluu alttarille

Lahtelaispari hakee apua ongelmiinsa tv-ohjelmasta – kaksosten odotusaika ajoi erilleen

Paluu alttarille -sarjassa syvennytään lahtelaisen pariskunnan ongelmiin. Kaksosten odotusaika ajoi parin erilleen ja nyt kymmenen vuoden liitto on uhattuna.

Paluu alttarille -sarjassa toisistaan arjen myötä etääntyneet parit lähtevät matkalle yhteiseen menneisyyteensä. Tavoitteena on löytää takaisin oikealle polulle parisuhteen haasteissa.

Maanantaina 6. maaliskuuta 2017 nähtävässä jaksossa tavataan Sonja ja Heikki. Kymmenen vuotta yhdessä olleella pariskunnalla on 5-vuotias poika sekä 3-vuotiaat kaksostytöt.

Suhteen dynamiikka on sekaisin ja kumpikin kamppailee ongelmien kanssa. Ongelmista ei osasta puhua ja kuilu pariskunnan välillä kasvaa koko ajan. Paluu alttarilla -ohjelmassa he hakevat apua toistensa ymmärtämiseen.

– Pariskunnan tarpeet ja energiat eivät tunnu kohtaavan. Heikillä on ollut työelämässä muutoksia ja energiaa riittäisi perheen pyörittämisen, lastenhoidon ja arjen lisäksi myös Sonjaan, mutta Sonja tuntuu kaipaavan vain enemmän omaa aikaa. Kaksosten odotusaikana parisuhteessa on jotain muuttunut ja sitä haluaisin lähteä avaamaan, terapeutti Kirsi Heikinheimo kertoo jakson alussa.

Pariskunnan haasteena ovat muun muassa erilaiset näkemykset lastenhoidosta.

– Heikki on välillä aika pikkutarkka joissain asioissa ja lastenhoitoon liittyvissä asioissa tulee kiistaa. Itse en olisi niin jämpti, Sonja valottaa.

Sonja ja Heikki kaipaavat myös yhteistä aikaa, jota pikkulapsiperheessä on tarjolla vain harvoin.

– Olisi kiva käydä yhdessä ihan vaikka vain lenkillä, Sonja huokaa.

Paluu alttarille maanantaisin klo 21 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme