Mainos
Mainos
Paluu alttarille
Maanantaisin klo 21
Lisätiedot

Paluu alttarille -sarjassa toisistaan arjen myötä etääntyneet parit lähtevät matkalle yhteiseen menneisyyteensä. Tavoitteena on löytää oikealle polulle parisuhteen haasteissa. 


Juontaja Pipsa Hurmerinnan sekä  pari- ja perheterapeutti Kirsi Heikinheimon matkassa pariskunnat palaavat niihin tärkeisiin hetkiin ja paikkoihin, joissa yhteenkuuluvuuden tunne on ollut vielä vahva tai joka muuten on ollut merkityksellinen yhteisen tarinan kannalta.


Yhteisen matkan päätteeksi, siellä missä he kerran solmivat liittonsa, he tekevät tärkeän ja tunteikkaan päätöksen: jatkavatko he edelleen yhdessä vai päättyykö yhteinen taipale siellä, missä se kerran sinetöitiin?

Paluu alttarille

Paluu alttarille -ohjelma pelasti suhteen – aviomies yllätti vaimonsa romanttisesti

Paluu alttarille -sarja toi pelastuksen lahtelaisen avioparin elämään. Perheen arki on muuttunut paljon kuvausten jälkeen.

Paluu alttarille -ohjelman kolmannessa jaksossa nähtiin lahtelainen aviopari Sonja ja Heikki. Seitsemän vuotta naimisissa olleen pariskunnan yhteinen sävel oli kadonnut lapsiperhearjen jalkoihin. Osallistuminen Paluu alttarille -ohjelmaan toi kuitenkin perheelle uusia tuulia elämään.

– Ohjelmassa mukana olo toi hyvän tauon tästä lapsiperhetouhusta. Tuli sellainen tunne toisesta, että tämähän on se sama ihminen, johon alkujaan tutustuin, Heikki kuvailee.

Miehen mukaan perheen arki on muuttunut kuvausten jälkeen. Pariskunta on tehnyt valintoja, jotta saisivat viettää enemmän kahdenkeskistä aikaa. Myös pienet asiat ovat tulleet enemmän merkityksellisemmiksi.

– Esimerkiksi ystävänpäivänä lähetin Sonjalle kotiin foliopallon, missä oli nalle ja sydän. Sydämen sisällä luki: ”I love you”. Olen huono tuomaan kukkia, niin nyt pääsin yllättämään, Heikki iloitsee.

Ohjelmassa kerrottiin, miten Sonja oli kärsinyt kaksosten syntymän jälkeen suhteestaan omaan kehoonsa ja se oli tuonut omat haasteensa pariskunnan elämään. Heikin mukaan tilanne on helpottunut myös sillä saralla.

– Sonja kysyi minulta, että ajattelenko minä jotain hänen vartalostaan. Tuli sellainen tunne, että nyt ollaan päästy sen asian kanssa eteenpäin, Heikki kertoo.

– Tämä kokemus on lähtenyt meitä. Nyt esimerkiksi muistamme halaamisen tärkeyden. Olemme myös puineet näitä asioita kahdestaan ja menneet niissäkin paljon eteenpäin, hän lisää.

Paluu alttarille -sarjassa esitellään 12 rohkeaa pariskuntaa, jotka avaavat parisuhteensa paitsi terapeutille, myös koko kansalle. Pariskunnat palaavat niihin tärkeisiin hetkiin ja paikkoihin, joissa yhteenkuuluvuuden tunne on ollut vielä vahva tai joka muuten on ollut merkityksellinen yhteisen tarinan kannalta.

Paluu alttarille maanantaisin klo 21 MTV3-kanavalla.  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme