Mainos
Mainos
Paluu alttarille
Maanantaisin klo 21
Lisätiedot

Paluu alttarille -sarjassa toisistaan arjen myötä etääntyneet parit lähtevät matkalle yhteiseen menneisyyteensä. Tavoitteena on löytää oikealle polulle parisuhteen haasteissa. 


Juontaja Pipsa Hurmerinnan sekä  pari- ja perheterapeutti Kirsi Heikinheimon matkassa pariskunnat palaavat niihin tärkeisiin hetkiin ja paikkoihin, joissa yhteenkuuluvuuden tunne on ollut vielä vahva tai joka muuten on ollut merkityksellinen yhteisen tarinan kannalta.


Yhteisen matkan päätteeksi, siellä missä he kerran solmivat liittonsa, he tekevät tärkeän ja tunteikkaan päätöksen: jatkavatko he edelleen yhdessä vai päättyykö yhteinen taipale siellä, missä se kerran sinetöitiin?

Paluu alttarille

Paluu alttarille -pari nousi synkästä elämäntilanteesta: ”Nyt pystymme sanomaan rakastan sinua”

Paluu alttarille -sarjan toisessa jaksossa toisistaan ajan myötä etääntyneet Tuomo ja Gita löysivät ohjelman kautta kadonneen yhteyden toisiinsa. 

Kuopiolainen pariskunta Tuomo ja Gita olivat menneet aikoinaan naimisiin Stockmannilla tv-kameroiden edessä. Vuosien saatossa pariskunta kuitenkin etääntyi toisistaan, mutta osallistuminen Paluu alttarille -ohjelmaan lähensi heitä jälleen.

Ohjelman kuvausten jälkeen Tuomo kertoi MTV.fi:lle pariskunnan suhteen voivan hyvin.

– Jos aikaisemmin sanoimme jotain toisillemme, niin se käsitettiin heti negatiivisena. Siitä ei syntynyt keskustelua vaan enemmänkin lähdettiin pois tilanteesta.

– Nykyään uskallamme sanoa toisillemme isoistakin asioista ilman, että tarvitse pelätä toisen reaktiota, Tuomo kiteyttää pariskunnan muuttunutta elämäntilanetta.

Ohjelmassa kerrottiin parin tilanteesta, jossa Tuomo vietti paljon yhteistä aikaa parin tyttären kanssa harrastaen alppilajeja. Gita jäi puolestaan kotiin kokien itsensä ulkopuoliseksi ja yksinäiseksi. Nykyään perhe matkustaa tyttären harrastuksen perässä yhdessä. Gita ja Tuomo ovat löytäneet myös täysin kahdenkeskistä aikaa.

– Olimme ihan kahdestaan luistelemassa Kallavedellä, mitä ei olisi varmasti tapahtunut ennen ohjelmaan pääsyä. Emme hautaudu somen pyörteisiin vaan touhuamme yhdessä.

Pari- ja perheterapeutti Kirsi Heikinheimon matkassa pariskunnat palaavat niihin tärkeisiin hetkiin ja paikkoihin, joissa yhteenkuuluvuuden tunne on ollut vielä vahva tai joka muuten on ollut merkityksellinen yhteisen tarinan kannalta. Myös Tuomo ja Gita löysivät yhteyden uudelleen toisiinsa ja oppivat puhumaan uudelleen rakkaudesta.

– Tällä hetkellä pystymme sanomaan toiselle, että minä rakastan sinua. Se on sellainen, jota kumpikaan ei edes muistanut ohjelmassa olevan terapian aikana, että milloin viimeksi sen olisi sanonut toiselle, Tuomo paljastaa.

Paluu alttarille maanantaisin klo 21 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme