Mainos
Mainos
Paluu alttarille
Maanantaisin klo 21
Lisätiedot

Paluu alttarille -sarjassa toisistaan arjen myötä etääntyneet parit lähtevät matkalle yhteiseen menneisyyteensä. Tavoitteena on löytää oikealle polulle parisuhteen haasteissa. 


Juontaja Pipsa Hurmerinnan sekä  pari- ja perheterapeutti Kirsi Heikinheimon matkassa pariskunnat palaavat niihin tärkeisiin hetkiin ja paikkoihin, joissa yhteenkuuluvuuden tunne on ollut vielä vahva tai joka muuten on ollut merkityksellinen yhteisen tarinan kannalta.


Yhteisen matkan päätteeksi, siellä missä he kerran solmivat liittonsa, he tekevät tärkeän ja tunteikkaan päätöksen: jatkavatko he edelleen yhdessä vai päättyykö yhteinen taipale siellä, missä se kerran sinetöitiin?

Paluu alttarille

Paluu alttarille -parin eroaikeet vaihtuivat hääsuunnitelmiin – tv-ohjelma pelasti suhteen

Paluu alttarille -sarjassa nähty pariskunta sai uuden käänteen suhteeseensa ohjelman myötä. Ajatukset erosta vaihtuivat hääsuunnitelmiin.

Paluu alttarille -sarjassa esitellään 12 rohkeaa pariskuntaa, jotka avaavat parisuhteensa paitsi terapeutille, myös koko kansalle. Ohjelman avausjaksossa maanantaina 20. helmikuuta 2017 nähtiin kuusi vuotta yhdessä ollut vantaalainen avopari Henna ja Niko. Arki kolmen pienen lapsen kanssa vei romantiikan täysin mennessään. 

Pikkulapsiarki jyräsi pahasti pariskunnan parisuhdetta. Ennen ohjelmaan lähtöä Henna oli harkinnut eroavansa miehestään. Henna iloitseekin nyt uudesta paremmasta elämäntilanteesta.

– Tämä oli paras kokemus ikinä. En tiedä olisiko mikään muuttunut, jos emme olisi lähteneen mukaan ohjelmaan. Me osaamme nykyään keskustella asioista ilman, että hermostun heti. Uskallan hymyillä ihmisille eikä tarvitse pitää mitään kulisseja yllä, Henna kertoo MTV.fi:n haastattelussa.

Uusi onnellisempi arki on vaikuttanut positiivisesti koko perheeseen.

– Emme riitele enää pahemmin. Mitä nyt jotain pientä vääntöä, mikä kuuluu parisuhteeseen muutenkin. Niko on nyt enemmän läsnä minun ja lasten kanssa. Lapset voivat paremmin, kun he näkevät meidän halavaan ja ollaan lähekkäin eikä naamat mutrussa.

Ohjelman myötä mietteet avioerosta vaihtui hääsuunnitelmiin.

– Tällä hetkellä emme mieti eroa vaan tulevaisuuden häitä. Emme ole päättäneet mitään päivää, mutta häät ovat lähitulevaisuudessa.

Paluu alttarille -sarjassa toisistaan arjen myötä etääntyneet parit lähtevät matkalle yhteiseen menneisyyteensä. Tavoitteena on löytää oikealle polulle parisuhteen haasteissa.

Pari- ja perheterapeutti Kirsi Heikinheimon matkassa pariskunnat palaavat niihin tärkeisiin hetkiin ja paikkoihin, joissa yhteenkuuluvuuden tunne on ollut vielä vahva tai joka muuten on ollut merkityksellinen yhteisen tarinan kannalta. Nikolla ja Hennalla onkin tavoitteena ottaa jatkossa enemmän yhteistä aikaa.

– Me saimme todella hyvät neuvot Heikinheimolta. Puhuminen on tärkeää. Emme ole jatkaneet parisuhdeterapiaa. Yritämme nauttia tästä hetkestä, Henna kertoo.

Paluu alttarille maanantaisin klo 21 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme