Mainos
Mainos
Paluu alttarille
Maanantaisin klo 21
Lisätiedot

Paluu alttarille -sarjassa toisistaan arjen myötä etääntyneet parit lähtevät matkalle yhteiseen menneisyyteensä. Tavoitteena on löytää oikealle polulle parisuhteen haasteissa. 


Juontaja Pipsa Hurmerinnan sekä  pari- ja perheterapeutti Kirsi Heikinheimon matkassa pariskunnat palaavat niihin tärkeisiin hetkiin ja paikkoihin, joissa yhteenkuuluvuuden tunne on ollut vielä vahva tai joka muuten on ollut merkityksellinen yhteisen tarinan kannalta.


Yhteisen matkan päätteeksi, siellä missä he kerran solmivat liittonsa, he tekevät tärkeän ja tunteikkaan päätöksen: jatkavatko he edelleen yhdessä vai päättyykö yhteinen taipale siellä, missä se kerran sinetöitiin?

Paluu alttarille

Pienen lapsen menettäminen varjostaa Emman ja Pekon liittoa: ”Se repi meidät erilleen”

Paluu alttarille -ohjelmassa tavataan pari, jonka matkan varrelle on mahtunut niin onnea kuin suurta suruakin.

Paluu alttarille -ohjelman jokaisessa jaksossa yksi toisistaan eron partaalle erkaantunut pariskunta lähtee matkalle yhteiseen menneisyyteensä. Pariskunnat palaavat niihin tärkeisiin hetkiin ja paikkoihin, joissa yhteenkuuluvuuden tunne on ollut vielä vahva tai joka muuten on ollut merkityksellinen yhteisen tarinan kannalta.

Maanantaina 10. huhtikuuta ohjelmassa tavataan Emma ja Pekko, jotka ovat olleet naimisissa jo 15 vuoden ajan. Parille on syntynyt yhteensä viisi lasta, joista keskimmäinen kuoli vain kaksivuotiaana.

Olavi syntyi terveenä, täydellisenä lapsena. Ainoa lapsistamme, joka syntyi täydellisenä, ettei ollut mitään erikoista. Kaikki meni suunnitelmien mukaan, Emma kertoo.

– Puolivuotiaana hän sairastui akuuttiin maksan vajaatoimintaan. Olavi sairasti vuoden ja kymmenen kuukautta ja sai kaksi maksansiirtoa sinä aikana. Hän kuoli odottaessaan kolmatta siirtoa.

Pitkät hoitojaksot jakoivat perheen kahtia. Kun Emma piti huolta Olavista, Pekko pysyi kotona isompien lasten kanssa.

– Perheeseemme se vaikutti niin, että se repi meidät erilleen. Minusta tuli vain Olavin äiti. Minulla ei ollut energiaa tai aikaa isommille lapsille Olavin sairauden aikana.

Nyt Emma ja Pekko toivovat, että heistä tulisi taas pariskunta, eikä pelkät lasten vanhemmat.

Paluu alttarille maanantaisin kello 21 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme