Mainos
Mainos
Paluu alttarille
Maanantaisin klo 21
Lisätiedot

Paluu alttarille -sarjassa toisistaan arjen myötä etääntyneet parit lähtevät matkalle yhteiseen menneisyyteensä. Tavoitteena on löytää oikealle polulle parisuhteen haasteissa. 


Juontaja Pipsa Hurmerinnan sekä  pari- ja perheterapeutti Kirsi Heikinheimon matkassa pariskunnat palaavat niihin tärkeisiin hetkiin ja paikkoihin, joissa yhteenkuuluvuuden tunne on ollut vielä vahva tai joka muuten on ollut merkityksellinen yhteisen tarinan kannalta.


Yhteisen matkan päätteeksi, siellä missä he kerran solmivat liittonsa, he tekevät tärkeän ja tunteikkaan päätöksen: jatkavatko he edelleen yhdessä vai päättyykö yhteinen taipale siellä, missä se kerran sinetöitiin?

Paluu alttarille

Seitsemän lapsen uusperhettä pyörittävällä parilla rankka tausta – hakevat apua tv-ohjelmasta

Paluu alttarille -sarjassa syvennytään lappeenrantalaisen pariskunnan ongelmiin. Seitsemän lapsen uusperheen arkea pyörittävä pari kantaa menneisyyden painolastia mukanaan.

Paluu alttarille -sarjassa toisistaan arjen myötä etääntyneet parit lähtevät matkalle yhteiseen menneisyyteensä. Tavoitteena on löytää takaisin oikealle polulle parisuhteen haasteissa.

Maanantaina 13. maaliskuuta 2017 nähtävässä jaksossa tavataan Lappeenrannassa asuva, neljä vuotta yhdessä ollut pariskunta Mari ja Janne. Molemmat ovat kokeneet kovia: toinen jäi nuorena leskeksi, toinen taas riitaisan ja rankan eron jälkeen neljän lapsen yksinhuoltajaksi.

– Marin ja Jannen suurimmat haasteet ovat menettämisen pelko sekä jumittunut tapa selvitä tilanteista. Tarkoitan sillä vetäytymistä, sitä, että ei ole tilanteessa läsnä, terapeutti Kirsi Heikinheimo sanoo jakson alussa.

Marilla on edellisestä suhteestaan kaksi lasta, Jannella neljä ja parilla on lisäksi yksi yhteinen lapsi. Lappeenrantalaispari tapasi toisensa netissä.

– Minun on pakko sanoa, että ajattelin aluksi, että nettideittailu on ihan luusereiden hommaa. Mutta kaipa olen itsekin samanlainen, kun sinne päädyin. Ihan loistavan tyypin sieltä löysin, Mari sanoo ohjelmassa.

Mari jäi leskeksi tilanteessa, jossa parisuhde oli hyvässä tilassa.

– Kun erosin 14 vuoden parisuhteesta viisi vuotta sitten, lapset jäivät asumaan minun luokseni. Suhde päättyi siihen, että viimeiset vuodet olivat tosi riitaisia, ja siitä kärsivät kaikki, Janne kertoo.

– Minä taas jäin samoihin aikoihin, viitisen vuotta sitten, leskeksi semmoisesta ihan ok parisuhteesta. Sekin on aiheuttanut meillä sellaista ristiriitaa, ettei ihan aina ymmärretä toisiamme. Ja toisaalta, kun puhutaan kuolemasta, se on vaikuttanut monessa kohtaa tosi arvaamattomasti. Yhtäkkiä saattaa tulla tosi jäätävä olo, ja minun on vaikea selittää sitä Jannelle. Ja taas Jannen on tosi vaikea selittää jotain asiaa minulle, toteaa Mari ohjelman alussa.

Paluu alttarille maanantaisin klo 21 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme