Mainos
Mainos
Paluu alttarille
Maanantaisin klo 21
Lisätiedot

Paluu alttarille -sarjassa toisistaan arjen myötä etääntyneet parit lähtevät matkalle yhteiseen menneisyyteensä. Tavoitteena on löytää oikealle polulle parisuhteen haasteissa. 


Juontaja Pipsa Hurmerinnan sekä  pari- ja perheterapeutti Kirsi Heikinheimon matkassa pariskunnat palaavat niihin tärkeisiin hetkiin ja paikkoihin, joissa yhteenkuuluvuuden tunne on ollut vielä vahva tai joka muuten on ollut merkityksellinen yhteisen tarinan kannalta.


Yhteisen matkan päätteeksi, siellä missä he kerran solmivat liittonsa, he tekevät tärkeän ja tunteikkaan päätöksen: jatkavatko he edelleen yhdessä vai päättyykö yhteinen taipale siellä, missä se kerran sinetöitiin?

Paluu alttarille

Seksi ja läheisyys katosivat – karaokebaarissa rakastunut pari hakee apua ongelmiinsa

Paluu alttarille -ohjelmassa syvennytään avioliittojensa osalta jo toisella kierroksella olevien, 12 vuotta naimisissa olleiden Arjan ja Jorman ongelmiin.

Paluu alttarille -sarjassa arjen myötä toisistaan etääntyneet parit hakevat tietä takaisin oikealle polulle parisuhteensa haasteissa.

Maanantaina 20. maaliskuuta 2017 nähtävässä jaksossa espoolaiset Arja, 51, ja Jorma, 57, haluavat löytää uudelleen suhteestaan kadonneen läheisyyden ja seksin.

– He ovat toistensa parhaat ystävät, mutta heidän parisuhteeseensa tuli särö noin yhdeksän vuotta sitten, kun Arjan äiti kuoli. Molemmat sanovat, että läheisyys ja seksi katosi kokonaan, eivätkä he oleve pystyneet puhumaan aiheesta. Mutta nyt he ovat sitä mieltä, että asiaan on tultava muutos, terapeutti Kirsi Heikinheimo sanoo jakson alussa.

– Kun molemmat ovat siihen sitoutuneita, se muutos on myös mahdollista.

Arja ja Jorma tapasivat toisensa karaokebaarissa.

– Se alkoi hyvin nopeasti tuntua isolta tunteelta, että on koko ajan tolkuton ikävä toista. Se muuttui hyvin nopeasti isoksi rakkauden tunteeksi, Jorma kertoo.

– Puhuimme alkuaikoina paljon kaikista asioista, vaikeistakin asioista. Emmekä ole kävenneet kylki kyljessä, käsi kädessä enää vuosiin. Nyt meitä on samassa kodissa kaksi ihmistä, jotka asuvat erillään. Nukumme samassa sängyssä, mutta emme ole yhdessä, Arja sanoo.

Arjan äiti kuoli yhdeksän vuotta sitten.

– Se on minulle edelleen kova paikka. Silloin en päästänyt Jormaa lähelle. Meiltä loppui seksi, loppui läheisyys. Nyt sitä keskusteluyhteyttä yritetään avata. Onneksi toinen on jaksanut odottaa, Arja toteaa.

Paluu alttarille maanantaisin klo 21 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme