Mainos
Mainos
Paluu alttarille
Maanantaisin klo 21
Lisätiedot

Paluu alttarille -sarjassa toisistaan arjen myötä etääntyneet parit lähtevät matkalle yhteiseen menneisyyteensä. Tavoitteena on löytää oikealle polulle parisuhteen haasteissa. 


Juontaja Pipsa Hurmerinnan sekä  pari- ja perheterapeutti Kirsi Heikinheimon matkassa pariskunnat palaavat niihin tärkeisiin hetkiin ja paikkoihin, joissa yhteenkuuluvuuden tunne on ollut vielä vahva tai joka muuten on ollut merkityksellinen yhteisen tarinan kannalta.


Yhteisen matkan päätteeksi, siellä missä he kerran solmivat liittonsa, he tekevät tärkeän ja tunteikkaan päätöksen: jatkavatko he edelleen yhdessä vai päättyykö yhteinen taipale siellä, missä se kerran sinetöitiin?

Paluu alttarille

Suomalaispariskunta tapaili kaksi kuukautta kunnes vauva ilmoitti tulostaan – yrittävät nyt pelastaa suhteensa

Paluu alttarille -sarjan avausjaksossa pureudutaan nuoren parin suhdeongelmiin. Lapsiperheen arki on jyräämässä parisuhdetta pahasti alleen ja pari tarvitseekin apua löytääkseen taas kadonneen kipinän.

Paluu alttarille -sarjassa toisistaan arjen myötä etääntyneet parit lähtevät matkalle yhteiseen menneisyyteensä. Tavoitteena on löytää takaisin oikealle polulle parisuhteen haasteissa.

Ohjelman avausjaksossa tutustutaan vantaalaisiin Hennaan, 26, ja Nikoon, 32, jotka ovat kolmen pienen lapsen vanhempia. Pariskunta on ajautunut suhteessaan umpikujaan ja yhteinen sävel on kadonnut. Henna on lasten kanssa kotona ja Niko tekee paljon töitä elättääkseen perheensä.

– He ovat pian tapaamisen jälkeen alkaneet odottamaan ensimmäistä lastaan ja oma parisuhde on jäänyt taka-alalle. Henna pyrkii täydellisyyteen vanhemmuudessa ja se vie voimia. Se näkyy myös arjessa siten, kun Niko tulee kotiin ja yrittää auttaa, niin sille ei ole tilaa. Hennalla on jo visio, miten asiat hoituvat, ohjelman terapeutti Kirsi Heikinheimo valottaa lähtötilannetta.

Pariskunta kertoo monen asian muuttuneen vuosien varrella.

– Välillä toisessa ärsyttää kaikki. Vaikka hän ei välttämättä tekisi mitään, niin ärsyttää, kun hän on siinä, Henna myöntää.

– Seksielämä on muuttunut, että sitä on silloin, kun on aikaa, hän jatkaa.

– Ja jos on silloinkaan. Kyllä se alkuajoista on muuttunut tosi paljon, Niko jatkaa.

– Sitä on ollut niin väsynyt, että ei tule päivän jälkeen ensimmäisenä mieleen, että nyt minä haluan seksiä. Enemmän on se, että haluan ottaa puhelimeni ja olla omissa oloissani, Henna lisää.

Nyt pariskunta on kuitenkin päättänyt hakea apua tilanteeseensa.

– Toivoa heillä on paljon, mutta haastetta riittää samoin kuin halua tehdä tilanteelle jotain, Heikinheimo tiivistää lähtötilanteen.

Paluu alttarille maanantaisin klo 21 MTV3-kanavalta. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme