Mainos
Mainos
Paluu alttarille
Maanantaisin klo 21
Lisätiedot

Paluu alttarille -sarjassa toisistaan arjen myötä etääntyneet parit lähtevät matkalle yhteiseen menneisyyteensä. Tavoitteena on löytää oikealle polulle parisuhteen haasteissa. 


Juontaja Pipsa Hurmerinnan sekä  pari- ja perheterapeutti Kirsi Heikinheimon matkassa pariskunnat palaavat niihin tärkeisiin hetkiin ja paikkoihin, joissa yhteenkuuluvuuden tunne on ollut vielä vahva tai joka muuten on ollut merkityksellinen yhteisen tarinan kannalta.


Yhteisen matkan päätteeksi, siellä missä he kerran solmivat liittonsa, he tekevät tärkeän ja tunteikkaan päätöksen: jatkavatko he edelleen yhdessä vai päättyykö yhteinen taipale siellä, missä se kerran sinetöitiin?

Paluu alttarille

Tv-ohjelma pelasti Reiman ja Tarun suhteen: ”Nyt uskon taas oikeasti avioliittooni”

Reiman ja Tarun arki muuttui radikaalisti sen jälkeen, kun he avasivat avioliittonsa kipupisteitä Paluu alttarille -ohjelmassa.

Paluu alttarille -sarjassa toisistaan etääntyneet pariskunnat lähtevät yhteiselle matkalle menneeseen. Tavoitteena on löytää arjen kiireissä kadonneet rakkaus ja onni, ja saada liitto takaisin oikealle polulle.

Maanantaina 17. huhtikuuta ohjelmassa tavattiin kahden lapsen vanhemmat Reima ja Taru. Parin liitto ajautui ongelmiin, kun perhe muutti paikkakunnalta toiselle Reiman työn perässä.

Paineet kasvoivat, elinkustannukset nousivat ja pari väsyi. Vuorotöiden vuoksi yhteistä aikaa oli vaikea löytää ja se vähäkin aika meni usein riidellessä.

Taru kertoo, että ohjelman jälkeen pari on saanut suhteensa takaisin oikealle raiteelle.

– Elämä on muuttunut tosi radikaalisti. Nyt uskon taas oikeasti avioliittooni. Se muutos, mikä Reimassa ja minussa itsessäni on tapahtunut, on todella merkittävä. Olen oppinut tuntemaan itseäni ihan eri tavalla, Taru toteaa onnellisena.

– Reima on ollut kymmenen vuotta sellainen jäyhä jököttäjä. Nyt hänestä on tullut oikeasti iloinen. Jos Reima näkee, että minulla on paha mieli, hän istuttaa minut alas ja kyselee, miten voin, Taru kuvailee muutosta.

Taru myöntää, että pari riitelee yhä, mutta nykyään he osaavat keskustella erimielisyyksistä ja sopia riidat.

– Lapsetkin voivat paljon paremmin, kun emme tappele koko ajan.

Tyytyväinen Taru kertoo, että pari on harkinnut jatkavansa suhteen koukeroiden käsittelyä terapiassa. Hän haluaa kannustaa kaikkia vaikeuksissa olevia pariskunta hakemaan apua ongelmiinsa.

– Kaikilla pitäisi olla tosi matala kynnys siihen, että hakee apua. En olisi ikinä uskonut, että joku ulkopuolinen voisi saada aikaan näin suuren muutoksen.

Paluu alttarille maanantaisin kello 21 MTV3-kanavalla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme