Mainos
Mainos
Paluu alttarille
Maanantaisin klo 21
Lisätiedot

Paluu alttarille -sarjassa toisistaan arjen myötä etääntyneet parit lähtevät matkalle yhteiseen menneisyyteensä. Tavoitteena on löytää oikealle polulle parisuhteen haasteissa. 


Juontaja Pipsa Hurmerinnan sekä  pari- ja perheterapeutti Kirsi Heikinheimon matkassa pariskunnat palaavat niihin tärkeisiin hetkiin ja paikkoihin, joissa yhteenkuuluvuuden tunne on ollut vielä vahva tai joka muuten on ollut merkityksellinen yhteisen tarinan kannalta.


Yhteisen matkan päätteeksi, siellä missä he kerran solmivat liittonsa, he tekevät tärkeän ja tunteikkaan päätöksen: jatkavatko he edelleen yhdessä vai päättyykö yhteinen taipale siellä, missä se kerran sinetöitiin?

Paluu alttarille

Ulla-Maija ja Jaakko oppivat ratkomaan riitansa: ”Nukumme samassa sängyssä taas”

Ulla-Maija ja Jaakko saivat Paluu alttarille -ohjelmassa apua erityisesti kommunikaatio-ongelmiinsa.

Paluu alttarille -ohjelman jokaisessa jaksossa yksi toisistaan eron partaalle erkaantunut pariskunta lähtee matkalle yhteiseen menneisyyteensä. Pariskunnat palaavat niihin tärkeisiin hetkiin ja paikkoihin, joissa yhteenkuuluvuuden tunne on ollut vielä vahva tai joka muuten on ollut merkityksellinen yhteisen tarinan kannalta.

Maanantaina 8. toukokuuta ohjelmassa tavattiin Ulla-Maija ja Jaakko, jotka kaipasivat kipeästi apua suhteen vaikeuksiin. Kolmatta lastaan odottava pari kärsi ongelmista kommunikaatiossa ja toistensa ymmärtämisessä.

Ulla-Maija kertoo, että parin suhde on saanut ohjelman myötä käänteen parempaan.

– Nyt pystymme puhumaan ja ymmärrämme toisiamme paremmin. Kommunikaatiossa on edelleen ongelmia, mutta nyt meillä on välineet siihen, miten jatkaa eteenpäin, hän kuvailee.

Myös Jaakko on samoilla linjoilla. Hän kokee, että pari sai ohjelmasta välineitä, jolla riidat saa ratkottua.

– Aiemmin tuntui siltä, että riidat eivät loppuneet ollenkaan, vaan venyivät pitkiksi väännöiksi, Jaakko toteaa.

Suhteeseen on löytynyt myös lisää läheisyyttä.

– Olemme olleet jotenkin paljon enemmän lähekkäin ja nukummekin samassa sängyssä taas. Kaikkiaan kokemus lähensi meitä, Jaakko iloitsee.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme