Mainos
Mainos
Paluu alttarille
Maanantaisin klo 21
Lisätiedot

Paluu alttarille -sarjassa toisistaan arjen myötä etääntyneet parit lähtevät matkalle yhteiseen menneisyyteensä. Tavoitteena on löytää oikealle polulle parisuhteen haasteissa. 


Juontaja Pipsa Hurmerinnan sekä  pari- ja perheterapeutti Kirsi Heikinheimon matkassa pariskunnat palaavat niihin tärkeisiin hetkiin ja paikkoihin, joissa yhteenkuuluvuuden tunne on ollut vielä vahva tai joka muuten on ollut merkityksellinen yhteisen tarinan kannalta.


Yhteisen matkan päätteeksi, siellä missä he kerran solmivat liittonsa, he tekevät tärkeän ja tunteikkaan päätöksen: jatkavatko he edelleen yhdessä vai päättyykö yhteinen taipale siellä, missä se kerran sinetöitiin?

Paluu alttarille

Ulla-Maija ja Jaakko setvivät liittonsa ongelmia: ”Meitä yhdistää enää lähinnä lapset, asunto ja laina”

Ulla-Maijan ja Jaakon suhdetta varjostavat kommunikaatio-ongelmat ja yhteisen ajan puute. Pari koittaa pelastaa suhteensa Paluu alttarille -ohjelmassa ennen kolmannen lapsen syntymää.

Paluu alttarille -sarjan jokaisessa jaksossa yksi arjen kiireissä toisistaan etääntynyt pariskunta lähtee matkalle yhteiseen menneisyyteensä. Ohjelmassa parit yrittävät voittaa suhteen vaikeudet ohjata sen takaisin oikealle polulle.

Maanantaina 8. toukokuuta ohjelmassa tavataan kahden lapsen vanhemmat Ulla-Maija ja Jaakko. Pari tapasi toisensa jo ammattikoulussa vuonna 2000. Suhteen alussa Ulla-Maijaa ja Jaakkoa yhdistivät samat kiinnostuksen kohteet ja päämäärä, mutta vuosien mittaan yhteinen visio on hapertunut.

– Nykyisin meitä yhdistää lähinnä lapset ja yhteinen asunto, ja laina, parin kolmatta lasta odottava Ulla-Maija kuvailee.

Ulla-Maija ja Jaakko kärsivät kommunikaatio-ongelmista ja pienetkin kinastelut kärjistyvät huutamiseksi. Tunnelmaa kiristää myös Jaakon aikaa ja vaivaa vievä yritys, joka ei uutena tuota vielä riittävästi tuloja.

– Ei ehdi olla yhdessä lasten kanssa ja vielä vähemmän vaimon kanssa. Kaikki aika vaan häviää jonnekin, Jaakko toteaa.

Ulla-Maija kaipaa suhteeseen iloa, kun taas Jaakko toivoo, että kumppani näkisi myös yhteisen arjen positiiviset puolet.

Paluu alttarille maanantaina kello 21 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme