Mainos
Mainos
Paluu alttarille
Maanantaisin klo 21
Lisätiedot

Paluu alttarille -sarjassa toisistaan arjen myötä etääntyneet parit lähtevät matkalle yhteiseen menneisyyteensä. Tavoitteena on löytää oikealle polulle parisuhteen haasteissa. 


Juontaja Pipsa Hurmerinnan sekä  pari- ja perheterapeutti Kirsi Heikinheimon matkassa pariskunnat palaavat niihin tärkeisiin hetkiin ja paikkoihin, joissa yhteenkuuluvuuden tunne on ollut vielä vahva tai joka muuten on ollut merkityksellinen yhteisen tarinan kannalta.


Yhteisen matkan päätteeksi, siellä missä he kerran solmivat liittonsa, he tekevät tärkeän ja tunteikkaan päätöksen: jatkavatko he edelleen yhdessä vai päättyykö yhteinen taipale siellä, missä se kerran sinetöitiin?

Paluu alttarille

Umpikujaan suhteessaan ajautunut pariskunta haki apua tv-ohjelmasta: ”Heidän välillään vallitsee kylmyys”

Paluu alttarille -sarjassa pureudutaan 14 vuotta sitten naimisiin menneen pariskunnan suhdetta. Vuosien saatossa korviaan myöten rakastunut pari ajautui erilleen toisistaan.

Paluu alttarille -sarjassa toisistaan arjen myötä etääntyneet parit lähtevät matkalle yhteiseen menneisyyteensä. Tavoitteena on löytää takaisin oikealle polulle parisuhteen haasteissa.

Maanantaina 27. helmikuuta 2017 nähtävässä jaksossa tavataan Gita ja Tuomo. Pariskunta repäisi 14 vuotta sitten ja meni naimisiin Stockmannin tavaratalossa.

He olivat korvia myötä rakastuneet, mutta vähitellen parin suhde viileni eikä alkuaikojen tunteista ollut jäljellä kuin rippeet. Pariskunnan rakkaussuhde muuttui pelkästään samassa taloudessa elämiseksi.

– Heidän välillään vallitsee vahva kylmyys. He eivät huomioi toisiaan, vaikka olisivat samassa tilassa. Tuomo on paljon pois kotoa ja tyttären kanssa harrastusten parissa. Gita on ulkopuolinen omassa elämässään. Heillä on kuitenkin hyvä tahto löytää toistensa luo, valottaa ohjelman terapeutti Kirsi Heikinheimo jakson alussa.

Jaksossa pariskunta puhuu avoimesti ongelmistaan.

– Ennen olimme paljon lähekkäin ja kyhnytimme sohvalla kylki toisen kyljessä ja annoimme suukkoja lähtiessä, tullessa ja vähän väliä, Gita muistelee.

– Jossain vaiheessa tuli sellaisia vihanhetkiä eikä halunnut keskustella toisen kanssa. Mieluummin lähti nukkumaan tai jäi katsomaan televisiota. Saatoin myös lähteä koiran kanssa ulos lenkille, Gita kertoo.

– Ja me emme pakosti edes huomanneet sitä, että Gita oli lähtenyt koiran kanssa ulos, Tuomo lisää.

Paluu alttarille -ohjelmaan pariskunta lähti yhteisestä halusta olla rikkomatta perhettä. 

Paluu alttarille maanantaisin klo 21 MTV3-kanavalla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme