Mainos
Mainos
Paluu alttarille
Maanantaisin klo 21
Lisätiedot

Paluu alttarille -sarjassa toisistaan arjen myötä etääntyneet parit lähtevät matkalle yhteiseen menneisyyteensä. Tavoitteena on löytää oikealle polulle parisuhteen haasteissa. 


Juontaja Pipsa Hurmerinnan sekä  pari- ja perheterapeutti Kirsi Heikinheimon matkassa pariskunnat palaavat niihin tärkeisiin hetkiin ja paikkoihin, joissa yhteenkuuluvuuden tunne on ollut vielä vahva tai joka muuten on ollut merkityksellinen yhteisen tarinan kannalta.


Yhteisen matkan päätteeksi, siellä missä he kerran solmivat liittonsa, he tekevät tärkeän ja tunteikkaan päätöksen: jatkavatko he edelleen yhdessä vai päättyykö yhteinen taipale siellä, missä se kerran sinetöitiin?

Paluu alttarille

Uupumus ja epävarmuus nakertavat Reiman ja Tarun liittoa: ”Olen kerran jo muuttanut pois”

Tarun ja Reiman ongelmat alkoivat, kun perhe joutui muuttamaan toiselle paikkakunnalle töiden perässä. 

Paluu alttarille -ohjelmassa toisistaan etääntyneet parit lähtevät yhteiselle matkalle menneeseen. Matkan tavoitteena on ohjata pari takaisin oikealle polulle ja löytää uudelleen kadonnut onni.

Ohjelman seuraavassa jaksossa maanantaina 17. huhtikuuta tavataan kahden lapsen vanhemmat Taru ja Reima.

Taru kokee, että parin ongelmat alkoivat, kun pari muutti Keuruulta Hämeenlinnaan Reiman työn perässä. Taru jätti taakseen perheen ja ystävät, ja uudessa asuinpaikassa elinkustannukset nousivat.

Taru alkoi tehdä useampaa työtä päällekkäin ja vuorotöiden takia saattaa kulua päiviä, ettei pari näe toisiaan.

– Olen kerran jo muuttanut pois ja erosimme kokonaan, Taru paljastaa ääni särkyen.

Parin arkea kalvaa uupumus, väsymys ja epävarmuus. Vähäinen yhteinen aika menee helposti riidellessä. Taru ja Reima toivovat ohjelmassa, että he löytävät jälleen iloa ja onnea arkeen. 

Paluu alttarille maanantaisin kello 21 MTV3-kanavalla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme