Mainos
Mainos
Paluu alttarille
Maanantaisin klo 21
Lisätiedot

Paluu alttarille -sarjassa toisistaan arjen myötä etääntyneet parit lähtevät matkalle yhteiseen menneisyyteensä. Tavoitteena on löytää oikealle polulle parisuhteen haasteissa. 


Juontaja Pipsa Hurmerinnan sekä  pari- ja perheterapeutti Kirsi Heikinheimon matkassa pariskunnat palaavat niihin tärkeisiin hetkiin ja paikkoihin, joissa yhteenkuuluvuuden tunne on ollut vielä vahva tai joka muuten on ollut merkityksellinen yhteisen tarinan kannalta.


Yhteisen matkan päätteeksi, siellä missä he kerran solmivat liittonsa, he tekevät tärkeän ja tunteikkaan päätöksen: jatkavatko he edelleen yhdessä vai päättyykö yhteinen taipale siellä, missä se kerran sinetöitiin?

Paluu alttarille

Vaikea sairaus varjostaa Jarin ja Marjaanan perheonnea: ”Älä vie taivaan isä meidän äitiä pois”

Jari ja Marjaana hakevat apua suhteensa haasteisiin Paluu alttarille -ohjelmassa. 

Paluu alttarille -sarjassa sukelletaan toisistaan etääntyneiden parien tarinoihin. Parit lähtevät yhteiselle matkalla menneeseen ja tavoitteena on löytää takaisin oikealle polulle sekä selviytyä suhteen haasteista.

Maanantaina 27. maaliskuuta 2017 nähtävässä jaksossa tavataan Jari ja Marjaana. Pari on ollut yhdessä reilut neljä vuotta ja uusioperheeseen kuuluu viisi tytärtä.

Parin suhdetta varjostaa kummankin vaiherikas menneisyys. Jarin edellinen suhde päättyi riitaisaan eroon, jonka jälkiä siivotaan yhä. Marjaanalla sen sijaan on takanaan kaksi liittoa, joista jälkimmäisestä hän jäi leskeksi. Arkeen huolta tuo myös Marjaanan terveydellinen tilanne, sillä hän sairastaa kilpirauhassyöpää.

– Marjaanan sairastuminen toi minulle kuolemanpelon. Yksi pyyntö ois, älä vie, Taivaan isä, meidän äitiä pois, Jari kiteyttää tuntojaan jaksossa.

Vaikean historian ja epävarman terveystilanteen vuoksi parin on vaikea luottaa tulevaan. Pari lähti ohjelmaan löytääkseen suhteeseen samanlaista iloa ja kepeyttä, mitä he sen alkuaikoina kokivat.

Paluu alttarille maanantaisin klo 21 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme