Mainos
Mainos
Paluu alttarille
Maanantaisin klo 21
Lisätiedot

Paluu alttarille -sarjassa toisistaan arjen myötä etääntyneet parit lähtevät matkalle yhteiseen menneisyyteensä. Tavoitteena on löytää oikealle polulle parisuhteen haasteissa. 


Juontaja Pipsa Hurmerinnan sekä  pari- ja perheterapeutti Kirsi Heikinheimon matkassa pariskunnat palaavat niihin tärkeisiin hetkiin ja paikkoihin, joissa yhteenkuuluvuuden tunne on ollut vielä vahva tai joka muuten on ollut merkityksellinen yhteisen tarinan kannalta.


Yhteisen matkan päätteeksi, siellä missä he kerran solmivat liittonsa, he tekevät tärkeän ja tunteikkaan päätöksen: jatkavatko he edelleen yhdessä vai päättyykö yhteinen taipale siellä, missä se kerran sinetöitiin?

Paluu alttarille

Viisikymppiset Arja ja Jorma löysivät avun tv-ohjelmasta – parisuhteen lukot aukesivat

Paluu alttarille -sarjassa arjen myötä toisistaan etääntyneet parit hakevat tietä takaisin oikealle polulle parisuhteensa haasteissa.

Maanantaina 20. maaliskuuta 2017 nähdyssä Paluu alttarille -jaksossa espoolaiset Arja, 51, ja Jorma, 57, halusivat löytää uudelleen suhteestaan kadonneen läheisyyden ja seksin. 

Pariskunta tapasi toisensa karaokebaarissa, ja suhde muuttui hyvin nopeasti suureksi rakkaudeksi. 

– Puhuimme alkuaikoina paljon kaikesta, vaikeistakin asioista. Emme ole kävelleet kylki kyljessä, käsi kädessä enää vuosiin. Nyt meitä on samassa kodissa kaksi ihmistä, jotka asuvat erillään. Nukumme samassa sängyssä, mutta emme ole yhdessä, Arja kertoi parin lähtötilanteesta. 

Ohjelman kuvausten jälkeen haastatellun Jorman mukaan tv-kameroihin tottuminen vei päivän, sen jälkeen asia unohtui jopa kokonaan. 

– Lähtisin ohjelmaan mukaan uudestaan, uskon että vaimokin. Olihan ne päivät pitkiä, ja välillä kun meni illalla hotellille niin nukkumatti tuli silmään nopeasti. Mutta se oli hauskaa, Jorma pohti kuukausi ohjelman kuvaamisen jälkeen. 

Kuvauksista oli Jorman mukaan parille hyötyä, sillä yhteiselo on parantunut ja keskusteluyhteys kestänyt. Lukot aukesivat. 

– Puhumme nyt sellaisistakin asioista, mistä ei ole vuosiin keskenään puhuttu. Olemme tarkoituksella keskittyneet viettämään enemmän aikaa yhdessä: istutaan television ääressä tai kuunnellaan radiota ja siinä sivussa jutellaan jotain, Jorma iloitsee. 

– On ollut puhetta, että jossain vaiheessa hankitaan enemmänkin ammattiapua. Toistaiseksi mennään omalla profiililla, hän paljastaa.

Paluu alttarille maanantaisin klo 21 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme