Mainos
Mainos
Paluu alttarille
Maanantaisin klo 21
Lisätiedot

Paluu alttarille -sarjassa toisistaan arjen myötä etääntyneet parit lähtevät matkalle yhteiseen menneisyyteensä. Tavoitteena on löytää oikealle polulle parisuhteen haasteissa. 


Juontaja Pipsa Hurmerinnan sekä  pari- ja perheterapeutti Kirsi Heikinheimon matkassa pariskunnat palaavat niihin tärkeisiin hetkiin ja paikkoihin, joissa yhteenkuuluvuuden tunne on ollut vielä vahva tai joka muuten on ollut merkityksellinen yhteisen tarinan kannalta.


Yhteisen matkan päätteeksi, siellä missä he kerran solmivat liittonsa, he tekevät tärkeän ja tunteikkaan päätöksen: jatkavatko he edelleen yhdessä vai päättyykö yhteinen taipale siellä, missä se kerran sinetöitiin?

Paluu alttarille

Ville ja Ansku hakivat apua suhdeongelmiinsa tv-ohjelmasta: "Elämämme on yhä kriisissä"

Ansku ja Ville yrittävät löytää suhteeseensa ymmärrystä, rauhaa ja huumoria.

Paluu alttarille -sarjassa toisistaan arjen myötä etääntyneet parit lähtevät matkalle yhteiseen menneisyyteensä. Tavoitteena on löytää oikealle polulle parisuhteen haasteissa.

Paluu alttarille -ohjelmassa nähtiin maanantaina 3. huhtikuuta Villen ja Anskun tarina. 20 vuotta naimisissa olleen pariskunnan suhde ajautui kriisiin, kun pari muutti useiden ulkomailla vietettyjen vuosien jälkeen takaisin Suomeen. Suhdetta leimasi irvailu ja torjunta ja he kaipasivat arkeensa lempeyttä ja huumoria.

Villen mukaan pari etsii yhteistä säveltä vielä ohjelman jälkeenkin.

– Elämä oli kriisissä ennen ohjelmaa ja elämä on kriisissä edelleen. Ei voi sanoa, että jotakin ratkaisevaa olisi tapahtunut ohjelman jälkeen, Ville toteaa MTV.fin haastattelussa.

– Arki on kuin katujyrä ja meillä on hyvin vähän aikaa toisillemme. Ongelmamme ovat niin pitkällä, että on vaikeaa olla ratkaisukeskeinen tai rakentava, hän jatkaa. 

Suhteen tarkasteleminen pari- ja perheterapeutti Kirsi Heikinheimon avulla oli kuitenkin myönteinen kokemus sekä Villelle että Anskulle.

– Ohjelmassa sai hyvän kokemuksen siitä, miten hyvä pariterapia voi toimia ja se tuntui meistä molemmista toimivalta. Se oli ehkä vain liian vähän ja liian myöhään.

Ville kertoo, ettei pari ole arjen kiireiden vuoksi jatkanut terapiaa ohjelman jälkeen.

Paluu alttarille maanantaisin kello 21 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme