Mainos
Mainos
Paluu alttarille
Maanantaisin klo 21
Lisätiedot

Paluu alttarille -sarjassa toisistaan arjen myötä etääntyneet parit lähtevät matkalle yhteiseen menneisyyteensä. Tavoitteena on löytää oikealle polulle parisuhteen haasteissa. 


Juontaja Pipsa Hurmerinnan sekä  pari- ja perheterapeutti Kirsi Heikinheimon matkassa pariskunnat palaavat niihin tärkeisiin hetkiin ja paikkoihin, joissa yhteenkuuluvuuden tunne on ollut vielä vahva tai joka muuten on ollut merkityksellinen yhteisen tarinan kannalta.


Yhteisen matkan päätteeksi, siellä missä he kerran solmivat liittonsa, he tekevät tärkeän ja tunteikkaan päätöksen: jatkavatko he edelleen yhdessä vai päättyykö yhteinen taipale siellä, missä se kerran sinetöitiin?

Paluu alttarille

Villen ja Anskun liitto ajautui vaikeaan kriisiin: "Usko tähän suhteeseen on loppu"

Paluu alttarille -sarjassa tavataan Mikko ja Ansku, joiden suhdetta varjostaa nälviminen ja irvailu. He kaipaavat arkeensa lämpöä ja huumoria. 

Paluu alttarille -sarjassa toisistaan arjen myötä etääntyneet parit lähtevät matkalle yhteiseen menneisyyteensä. Tavoitteena on löytää oikealle polulle parisuhteen haasteissa.

Maanantaina 3. huhtikuuta nähtävässä jaksossa tutustutaan Villeen ja Anskuun, jotka ovat olleet naimisissa jo 20 vuoden ajan. Parin suhde ajautui kriisiin, kun he muuttivat ulkomailla vietettyjen vuosien jälkeen takaisin Suomeen. 

Etenkin Ville on tyytymätön elämäänsä ja tyytymättömyys heijastuu myös parisuhteeseen. Keskinäistä kommunikaatiota vaikeuttaa piikittely ja nälviminen.

– Tässä on taustalla 20 vuoden mittainen sota, jossa kumpikaan ei ole antanut tuumaakaan periksi, Ville kuvailee. 

– Usko tähän avioliittoon tai parisuhteeseen on kuitenkin ollut todella vahva, mutta en tiedä, kuinka paljon uskosta on peräisin velvollisuudesta, Ansku toteaa.

Usko alkaa kuitenkin käydä vähiin. Pitkään jatkuneet ongelmat ovat kasautumassa liian suuriksi kestää ja pari on päätynyt hakemaan apua Paluu alttarille -ohjelmasta.

Paluu alttarille maanantaisin klo 21 MTV3-kanavalla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme