Mainos
Mainos
Punk'd Suomi
Lisätiedot

Maailman suosituin pränkkishow ja pop-ilmiö Punk’d tulee Suomeen! Subilla syksyllä 2017 nähtävässä ohjelmassa suomalaiset eturivin starat tekevät toisilleen mitä kuumottavampia vedätyksiä.

Kymmenenosaisen sarjan kussakin jaksossa nähdään kaksi julkisuudesta tuttua henkilöä, joista toinen on autuaan tietämätön tulevasta vedätyksestä. Toteutettavien pienempien jäynien lisäksi jokainen jakso huipentuu toiselle osapuolelle tehtävään suureen pränkkispektaakkeliin.

Punk'd

"Eiköhän tämä ollut tässä!" – Putous-tähti Pilvi Hämäläistä huijattiin pahasti

Putouksesta tuttu näyttelijä Pilvi Hämäläinen joutui Punk'd Suomi -sarjan kahdeksannessa jaksossa huijauksen kohteeksi.

Näyttelijä Ernest Lawson järjestää Punk'd Suomi -sarjan kahdeksannessa jaksossa Ville "Viki" Eerikkilän kanssa kollegalleen julman pilan. Tarkoitus on huijata Pilvi Hämäläistä kuvitteellisen yrityksen kesäjuhlissa, joihin näyttelijät on palkattu improvisoimaan.

Pilvi luulee jaksossa, että hänet on Lawsonin kanssa palkattu helpolle improvisaatiokeikalle. Pian käy kuitenkin ilmi, että keksityn yrityksen keksitty toimitusjohtaja on erikoinen persoona – ja yrityksen keksitty henkilöstöjohtaja vielä tätäkin erikoisempi.

– No niin, eiköhän tämä ollut tässä! Ihan jees, mutta kyllä minä nyt vähän enemmän odotin. Mennään suoraan tähän palkintojenjakoon, "toimitusjohtaja" tylyttää näyttelijöitä.

– Oliks se oikeesti muka niin huono? Pilvi pohtii jaksossa.

Katso videolta,kuinka Pilville tehty pila eteni!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme