Mainos
Mainos
Punk'd Suomi
Lisätiedot

Maailman suosituin pränkkishow ja pop-ilmiö Punk’d tulee Suomeen! Subilla syksyllä 2017 nähtävässä ohjelmassa suomalaiset eturivin starat tekevät toisilleen mitä kuumottavampia vedätyksiä.

Kymmenenosaisen sarjan kussakin jaksossa nähdään kaksi julkisuudesta tuttua henkilöä, joista toinen on autuaan tietämätön tulevasta vedätyksestä. Toteutettavien pienempien jäynien lisäksi jokainen jakso huipentuu toiselle osapuolelle tehtävään suureen pränkkispektaakkeliin.

Punk'd

Isac Elliot huijaa parasta ystäväänsä karmealla laskulla: "Se on 790 euroa"

Punk'd Suomi -ohjelman ensimmäisessä jaksossa lähipiiriään huijaamaan pääsee laulaja Isac Elliot.

Laulaja Isac Elliotin paras ystävä joutuu julman pilan kohteeksi, kun laulaja jekuttaa häntä Punk'd Suomi -ohjelman ensimmäisessä jaksossa.

Isacin paras ystävä Emil huijataan käymään laulajan asunnolla. Emilin yllätykseksi talon hälytysjärjestelmä pärähtää päälle ja paikalle saapuu vartija. Todellisuudessa vartija on Punk'd Suomi -ohjelman juontajan, Viki Eerikkilän kätyri Heikki Ranta, joka on pukeutunut valeasuun.

– Nythän on sellainen tilanne, että olen tullut paikan päälle tänne ja nämä eivät ole mitään ilmaisia hommia. Tarvitsen yhteystietosi, koska minun on pakko lähettää tästä sulle lasku. Se on 790 euroa se lasku, mikä tästä tulee, Ranta toteaa kylmästi Emilille.

Tilanteesta häkeltynyt Emil yrittää saada Isacia kiinni ratkaistakseen tilanteen, mutta laulajalta ei heru toivottua vastausta. Samalla huijarivartija ryhtyy ihastelemaan Isacin omaisuutta ja laittaa laulajan kellon omaan ranteeseensa. Emil on tilanteesta silminnähden kiusaantunut.

– Jos tekisimme sun kanssa sellaisen diilin, painan villaisella sen(790 euron laskun), jos mä otan tän? vartija ehdottaa vaihtokauppaa.

Katso artikkelin yltä videolta, kuinka Isacin paras ystävä suhtautuu huijarivartian ehdotukseen!

Punk'd Suomi Subilla keskiviikkoisin klo 21.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme