Mainos
Mainos
Punk'd Suomi
Lisätiedot

Maailman suosituin pränkkishow ja pop-ilmiö Punk’d tulee Suomeen! Subilla syksyllä 2017 nähtävässä ohjelmassa suomalaiset eturivin starat tekevät toisilleen mitä kuumottavampia vedätyksiä.

Kymmenenosaisen sarjan kussakin jaksossa nähdään kaksi julkisuudesta tuttua henkilöä, joista toinen on autuaan tietämätön tulevasta vedätyksestä. Toteutettavien pienempien jäynien lisäksi jokainen jakso huipentuu toiselle osapuolelle tehtävään suureen pränkkispektaakkeliin.

Punk'd

Isac Elliot odottaa kärsimättömänä täysi-ikäisyyttään: "Hirveä autokuume!"

Koulun penkille kesän lopussa palannut suomalaislaulaja Isac Elliot elää lukiolaisen arkea ja haaveilee jo ajokortista.

Tuhansien muiden nuorten tavoin myös poptähti Isac Elliot aloitti lukion toisen luokan viime viikolla. 16-vuotias Elliot käy koulua Helsingissä ja kertoo vaihtaneensa juuri aikuislukion puolelle, jonka kursseja hän suorittaa päivisin ystäviensä kanssa. Koulussa oli ehdotettu tätä järjestelyä, jotta laulajan opiskelu olisi joustavampaa.

Elliot kertoo MTV:n haastattelussa Punk’d-ohjelman julkistustilaisuudessa, ettei hänen arkensa varmasti juuri eroa opiskelijasta, joka esimerkiksi pelaisi jääkiekkoa. Vaikka olisi paljon treenejä ja kaikkea muuta menoa, hommat hoidetaan siitä huolimatta.

– Kaikki luulee, että on tosi vaikeaa yhdistää opiskelu ja muusikon työt. Mutta kun tekee sitä, mitä oikeasti haluaa, jaksaa tehdä myös sitä, mitä pitää,    

Elliot on hoitanut opiskelunsa ahkerasti ja ylioppilaslakin pitäisi painua hänen päähänsä tavoiteajassa. Juhlat koittaisivat siis keväällä 2019. Lukion jälkeen laulaja haluaisi päästä opiskelemaan Hankenin kauppakorkeakouluun.

Aikuisuus häämöttää

Myös täysi-ikäisyys siintää Elliotin silmissä, sillä hänellä on erittäin kova halu saada ajokortti ja oma auto. Baareihin sen sijaan hänellä ei ole mikään kiire.

– On niin monta vuotta aikaa pyöriä baarissa sitten, niin ei minulla ole mikään kiire sen kanssa. Ja en ole ehkä muutenkaan sellainen tyyppi, joka haluaa viettää aikaa paikassa missä on hirveästi meteliä. Mieluummin olen kotona ja vietän aikaa kavereiden kanssa. Hirveä autokuume sen sijaan olisi!

Kulunut kesä oli laulajalle tähän mennessä kiireisin, mutta toisaalta paras koskaan. Keikkoja oli joka viikonloppu ja monet arkipäivät kuluivat muun muassa eri tv-sarjojen kuvauksissa. Elliot kertoo, että kesän ehdoton kohokohta oli esiintyminen Ruisrockissa.

– Minähän en saisi oikeasti esiintyä noilla festareilla, kun siellä tarjotaan alkoholia. Mutta tehtiin siellä yhteiskeikka Mikael Gabrielin kanssa ja se oli ihan hullua: siellä oli niin paljon ihmisiä ja muutenkin hyvä meininki. Melkein kaikki artistit sanoo aina, että Ruisrock on paras ja niin se kyllä oli.

Lapsitähdestä aikuistuvaksi artistiksi

Elliot kertoo innoissaan, että tällä hetkellä hänellä menee artistina paremmin kuin koskaan. Hänelle on luvassa syksyn aikana paljon uusia projekteja, mistä hän pysyy toistaiseksi vielä vaitonaisena. Faneille on hänen mukaansa annettu jotain vinkkiä tulevasta Elliotin Instagram-tilillä.

– Se on tosi iso projekti, jollaista kukaan ei ole tehnyt aikaisemmin.

Nuori poppari teki läpimurtonsa 13-vuotiaana kappaleella New Way Home ja kertoo tehneensä viime aikoina paljon töitä sen eteen, että hänet nähtäisiin uutena, vanhempana artistina.

Isac Elliot nähdään tulevana syksynä Punk'd Suomen jaksoissa!

Punk'd Suomi alkaa Subilla lokakuussa!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme