Mainos
Mainos
Punk'd Suomi
Lisätiedot

Maailman suosituin pränkkishow ja pop-ilmiö Punk’d tulee Suomeen! Subilla syksyllä 2017 nähtävässä ohjelmassa suomalaiset eturivin starat tekevät toisilleen mitä kuumottavampia vedätyksiä.

Kymmenenosaisen sarjan kussakin jaksossa nähdään kaksi julkisuudesta tuttua henkilöä, joista toinen on autuaan tietämätön tulevasta vedätyksestä. Toteutettavien pienempien jäynien lisäksi jokainen jakso huipentuu toiselle osapuolelle tehtävään suureen pränkkispektaakkeliin.

Punk'd

Koko Suomea huijattiin! Punk'd Suomi -ohjelman tähdet mukana jättivedätyksessä

Punk'd Suomi -ohjelman markkinointitempaus ja kunnianosoitus suositulle Vain elämää -ohjelmaformaatille sai tiistaina 3.10. suomalaiset hämmästymään.

Sub järjesti Punk'd Suomen historiallisen ohjelmastartin kunniaksi muutaman ohjelmassa nähtävän tähden kanssa jättivedätyksen. Vedätyksen idea oli se, että  ohjelmassa nähtävät tähdet esiintyivät omilla kasvoillaan mainoslakanoissa, joissa kerrottiin Vain elämää -ohjelman siirtyvän uuden sukupolven kasvojen kera Subille keväällä 2018.

Ville ”Viki” Eerikkilä luotsasi valtavaa vedätystä

Tiistaiaamuna 3.10. ympäri Suomea on ollut esillä mainoksia, joissa on nähtävissä useiden viihdetaiteilijoiden kuvat ja teksti: "Vain elämää Subilla 2018". Sosiaalisen mediassa julkaistiin lisäksi videohaastatteluja, joissa Martina Aitolehti ja Seksikäs Suklaa kertovat värikkäin sanankääntein roolistaan sekä tuntemuksistaan Vain Elämää -ohjelmaan osallistumisesta.

Aitolehti, Seksikäs Suklaa ja Cristal Snow julkaisivat niin ikään omilla sosiaalisen median tileillään useampia postauksia, joissa he kertoivat olevansa innoissaan tulevasta Vain elämää -kaudesta. Kaikki mainospinnoissa kasvoillaan esiintyneet artistit olivat tietoisia kampanjasta ja osa tähdistä oli mukana myös tiistain markkinointitempauksessa.

Markkinointitempauksen mainokset sekä siihen liittyvät haastattelut herättivät värikästä ja runsasta keskustelua. Subin kanavahost Akira Ahola haastatteli ohikulkijoita Subin Facebook-live-lähetyksessä Helsingin keskustassa, kun kesken lähetyksen kello 14 mainokset vaihtuivat Ville ”Viki” Eerikkilän johtaman työryhmän toimesta versioihin, joissa paljastettiin että kyseessä olikin vedätys ja Punk'd Suomi -ohjelman markkinointitempaus.

Punk'd on alun perin vuosituhannen vaihteessa Music Televisionilla maailmanlaajuiseksi menestykseksi noussut, Aston Kutcherin hostaama viihdeohjelmaformaatti sekä ikoninen popilmiö, jossa eturivin viihdetaitelijat järjestävät hostin ja ohjelman vakiokätyreiden avulla tunnetuille henkilöille toinen toistaan raastavampia pränkkejä.

Kotimaisessa versiossa hostina nähdään Ville "Viki" Eerikkilä ja hänen kätyreinään toimivat ammattinäyttelijät Anna Laulumaa ja Heikki Ranta. Kussakin jaksossa nähdään yksi massiivinen vedätys sekä useampia pienempiä källejä.

Punk'd Suomi starttaa Subilla keskiviikkona 4.10. klo 21.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme