Mainos
Mainos
Punk'd Suomi
Lisätiedot

Maailman suosituin pränkkishow ja pop-ilmiö Punk’d tulee Suomeen! Subilla syksyllä 2017 nähtävässä ohjelmassa suomalaiset eturivin starat tekevät toisilleen mitä kuumottavampia vedätyksiä.

Kymmenenosaisen sarjan kussakin jaksossa nähdään kaksi julkisuudesta tuttua henkilöä, joista toinen on autuaan tietämätön tulevasta vedätyksestä. Toteutettavien pienempien jäynien lisäksi jokainen jakso huipentuu toiselle osapuolelle tehtävään suureen pränkkispektaakkeliin.

Punk'd

Mikael Gabrielia Punk'd Suomi -ohjelmassa pahasti vedättävät näyttelijät: "Hän otti sen erittäin raskaasti"

Uutuusohjelmassa Punk'd Suomi mukana olevat näyttelijät kertovat, millaista oli höynäyttää ensimmäisessä jaksossa pilan kohteeksi joutuvaa rap-artistia, Mikael Gabrielia. 

Punk'd Suomi ohjelma sai tiistaina 3.10. suomalaisten huomion, kun Sub järjesti Punk'd Suomen historiallisen ohjelmastartin kunniaksi muutaman ohjelmassa nähtävän tähden kanssa jättivedätyksen koko Suomelle. Ohjelman ensimmäisessä jaksossa keskiviikkona 4.10. huijauksen kohteeksi joutuu räppäri Mikael Gabriel.

Anna Laulumaa ja Heikki Ranta toimivat tärkeässä roolissa Punk'd Suomi -ohjelmassa, sillä he ovat erilaisten vedätyksien kätyreitä. Räppäri Mikael Gabrielille tehty vedätys oli heidän mukaansa erityisen mieleenpainuva. 

– Hän otti sen erittäin raskaasti. Se oli ihanaa, koska tiesi, että sitten kun tämä on ohi, hän tulee olemaan niin helpottunut! Ranta nauraa. 

Rannan mukaan eräässä toisessa mieleenpainuvassa pilassa käytettiin niin paljon erikoisefektejä, että vedätyksen kohde miltei lähti juoksemaan karkuun kuvauspaikalta. 

– Hänet saatiin niin jäynään, että homma piti melkein keskeyttää ja käydä hakemassa hänet pois. 

Näyttelijät kertovat, että piloihin valmistauduttiin niin kauan ettei sijaa pokan pettämiselle ollut. Vedätyksen aikana syntyi aina paljon adrenaliinia sekä myös pelkoa siitä, että jokin menee pieleen.

Pilan edetessä panoksia laitettii koko ajan kovemmalle ja välillä ohjaajaltakin saattoi tulla korvanappiin kehotus rauhoittua. Näyttelijälle on haastavaa olla uskottava huijari, mutta kuitenkin viihdyttävä. 

– Tämä on ollut erittäin kehittävä kesä näyttelijäntyön puolesta. On kyllä päästy niin moniin hahmoihin ja ulottuvuuksiin! Laulumaa summaa.  

Punk'd Suomi alkaa Subilla 4.10. klo 21.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme