Mainos
Mainos
Punk'd Suomi
Lisätiedot

Maailman suosituin pränkkishow ja pop-ilmiö Punk’d tulee Suomeen! Subilla syksyllä 2017 nähtävässä ohjelmassa suomalaiset eturivin starat tekevät toisilleen mitä kuumottavampia vedätyksiä.

Kymmenenosaisen sarjan kussakin jaksossa nähdään kaksi julkisuudesta tuttua henkilöä, joista toinen on autuaan tietämätön tulevasta vedätyksestä. Toteutettavien pienempien jäynien lisäksi jokainen jakso huipentuu toiselle osapuolelle tehtävään suureen pränkkispektaakkeliin.

Punk'd

Roope Salmisen hermoja koetellaan julmassa pilassa: "Jos koitat saada mua suuttumaan, niin se ei tule tapahtumaan"

Roope Salminen joutuu Punk'd Suomi -ohjelman neljännessä jaksossa laulaja Ellinooran ja juontaja Ville "Viki" Eerikkilän kaavaileman pilan kohteeksi.

Keskiviikkona 25.10. Subilla klo 21 laulaja Ellinoora tähdittää Punk'd Suomi -sarjan neljättä jaksoa, jossa hän on valinnut illan pääpränkin kohteeksi juontaja ja laulaja Roope Salmisen. Ellinoora valitsi pilan kohteeksi juuri Salmisen, sillä hän halusi haastaa itsensä ja ohjelman työryhmän.

– Mun mielestä Roope on tarpeeksi haasteellinen tapaus. Se on jotenkin aika pari askelta edellä muita ja tottunut, kun on tehnyt livetelkkaria, Ellinoora perustelee.

– Sellaisen ihmisen harhaanjohtaminen on hyvin vaikeaa, mutta ei mennä sieltä, mistä aita on matalin, Ellinoora toteaa.

"Molemmat lähtee nyt"

Pilan idea on se, että Salminen saa kiusakseen miehen, joka kertoo olevansa ihastunut Ellinooraan. Ihastunutta miestä esittävä näyttelijä Arto Sirkiä hermostuu pahemman kerran jututtaessaan Salmista.

– Jos koitat saada mua suuttumaan, niin se ei tule tapahtumaan, Salminen toteaa näyttelijälle.

Lopulta sekä Salminen että Ellinooraan ihastunut mies heitetään kumpikin ulos ravintolasta.

– Molemmat lähtee nyt, tämä päätös on tehty, portsarit toteavat paikalla.

Katso videolta, kuinka Roope Salminen suhtautuu tilanteeseen!

Punk'd Suomi Subilla keskiviikkoisin klo 21.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme