Mainos
Mainos
Punk'd Suomi
Lisätiedot

Maailman suosituin pränkkishow ja pop-ilmiö Punk’d tulee Suomeen! Subilla syksyllä 2017 nähtävässä ohjelmassa suomalaiset eturivin starat tekevät toisilleen mitä kuumottavampia vedätyksiä.

Kymmenenosaisen sarjan kussakin jaksossa nähdään kaksi julkisuudesta tuttua henkilöä, joista toinen on autuaan tietämätön tulevasta vedätyksestä. Toteutettavien pienempien jäynien lisäksi jokainen jakso huipentuu toiselle osapuolelle tehtävään suureen pränkkispektaakkeliin.

Punk'd

Salkkarit-kaunotar Tiia Elg kokee kaikkien näyttelijöiden painajaisen: "Käy melkein sääliksi"

Salkkarit-kaunottaren huumorintajua koeteltiin Subin uutuusohjelmassa, kun hän saapuu lavastettuihin koekuvauksiin, jotka ovat kuin painajaisesta.

Salatut elämät -suosikkisarjasta tuttu näyttelijä Johanna Puhakka jekutti kollegaansa, niin ikään Salkkareissa näyttelevää Tiia Elgiä Subin Punk'd Suomi -sarjan yhdeksännessä jaksossa 29.11. Elgille uskoteltiin, että hän on saapunut castingiin, jossa tavoitellaan unelmaroolia tanssielokuvasta.

Tilanne casting-paikalla ei kuitenkaan ole missään suhteessa reilu, sillä valintaa tekevät näyttelijät esittävät olevansa valtavan tykästyneitä tanssijaan, joka suorittaa esityksensä ennen Elgiä. 

– Tässähän käy melkein Tiiaa sääliksi, ohjelman juontaja Ville "Viki" Eerikkilä myöntää.

Koekuvauksissa Elgille selviää muun muassa se, että hän on ainoa tanssijakokelas, joka ei ole saanut etukäteen tietoonsa, että hänen tulisi laulaa tietty kappale paikan päällä.

– Ei mulle ole lähetetty mitään biisiä, Elg toteaa ihmeissään

Katso videolta artikkelin yltä, kuinka Tiia Elg suhtautuu hänelle järjestettyyn pränkkiin!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme