Mainos
Mainos
Punk'd Suomi
Lisätiedot

Maailman suosituin pränkkishow ja pop-ilmiö Punk’d tulee Suomeen! Subilla syksyllä 2017 nähtävässä ohjelmassa suomalaiset eturivin starat tekevät toisilleen mitä kuumottavampia vedätyksiä.

Kymmenenosaisen sarjan kussakin jaksossa nähdään kaksi julkisuudesta tuttua henkilöä, joista toinen on autuaan tietämätön tulevasta vedätyksestä. Toteutettavien pienempien jäynien lisäksi jokainen jakso huipentuu toiselle osapuolelle tehtävään suureen pränkkispektaakkeliin.

Punk'd

Suomalaistubettaja joutuu törkeän vedätyksen kohteeksi: ”Nyt on paha homma”

Tubettaja Jaakko Parkkali juonii kollegalleen pilan, joka saa Roni Backin säikähtämään toden teolla.

Punk’d Suomi -ohjelman toisessa jaksossa tubettaja Jaakko Parkkali juonii juontaja Ville ”Viki” Eerikkilän kanssa pilan tubettaja Roni Backille. Parkkalilla on vahva usko siihen, että pila tulee onnistumaan.

– Veikkaan, että tämä menee tosi hyvin läpi! Parkkali toteaa.

Parkkalin järjestämän vedätyksen idea on se, että Back kutsutaan "haastatteluun", jossa on paikalla kuvaaja ja toimittaja, joka esittää tekevänsä haastattelua. Roni luulee lennättävänsä haastattelun aikana drone-kuvauslennokkia, jonka oikea ohjain on kuvaajaksi naamioidulla näyttelijällä.

Täysin yllättäen lennokki lähtee lentämään kauas pois tubettajien näköpiiristä. Pian selviää, että lennokki on ajautunut suurlähetystön pihaan.

– Nyt on paha homma. Se on kuulemma lentänyt jonkun suurlähetystön pihaan. Sieltä on kuulemma jengiä tulossa tänne jotain selvittelemään, "kuvaaja" toteaa.

Katso yltä videolta, kuinka Roni Backin päänmenoksi suunnitellaan vedätystä!

Punk'd Suomi Subilla keskiviikkoisin klo 21.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme