Mainos
Mainos
Punk'd Suomi
Lisätiedot

Maailman suosituin pränkkishow ja pop-ilmiö Punk’d tulee Suomeen! Subilla syksyllä 2017 nähtävässä ohjelmassa suomalaiset eturivin starat tekevät toisilleen mitä kuumottavampia vedätyksiä.

Kymmenenosaisen sarjan kussakin jaksossa nähdään kaksi julkisuudesta tuttua henkilöä, joista toinen on autuaan tietämätön tulevasta vedätyksestä. Toteutettavien pienempien jäynien lisäksi jokainen jakso huipentuu toiselle osapuolelle tehtävään suureen pränkkispektaakkeliin.

Punk'd

Suomen Punk'd tulee – tämä kolmikko pistää eturivin viihdetähdet vedättämään toisiaan

Punk'd Suomi starttaa lokakuussa Subilla. Jenkkiformaatti pistää eturivin viihdetähdet vedättämään toisiaan niin että tuntuu.

Punk'd Suomen juontaa Viki Eerikkilä ja vedätyksien järjestämisessä tärkeää roolia näyttelevät kätyrit Anna Laulumaa ja Heikki Ranta.

Viki Eerikkilä tunnetaan kyvystään pitää pokkaa ja erityisen näyttävästä hiustyylistään. Syksyllä mies pitää kasassa palettia, jossa A-luokan artistit jäynäyttävät lähipiiriään ja muita eturivin viihdetaiteilijoita pahemman kerran. Ohjelman teko on ollut nauruntäytteistä sekä vakiohahmoille että vieraileville artisteille.

– Olen ihan fiiliksissä, että olen päässyt tekemään näin legendaarista sarjaa. Tämä on ehdottomasti yksi nuoruuteni suosikeista, jota kaikki on silloin katsoivat. Sanoin heti samalta seisomalta, että lähden messiin, kun tätä minulle tarjottiin, Viki kertoo.

Jokaisessa jaksossa nähdään yksi päivien valmistelua vaatinut vedätys ja pari pienempää pränkkiä. Jotta "vieraat" menivät lankaan, vaadittiin kätyreiltä, kuvaajilta, käsikirjoittajilta ja lavastajilta poikkeuksellisen innovatiivisia ratkaisuita.

– Mitä pränkkeihin tulee, pitää nostaa hattua koko työryhmälle sekä Heikille ja Annalle. Kuvaajat ovat saaneet piilotettua kameroita paikkoihin, mistä ihmiset eivät niitä ikinä olisi löytäneet. Vaikka välillä on tuntunut pahalta pränkätä hyväntahtoisia ihmisiä, jotka ovat tulleet paikalle tekemään jotain ihan muuta, niin loppuen lopuksi on ollut tosi siistiä, empaattinen mies pohtii.

Ville "Viki" Eerikkilä

Viki on 32-vuotias, Kemistä muutaman mutkan kautta Helsinkiin lennähtänyt radiopersoona. Viki on työskennellyt radiossa vuodesta 2012, tällä hetkellä hän herättelee radiokansaa YLEX:n Aamussa.

Takana Vikillä on huikea menneisyys junnuskeittarina ja Kemin kuninkaana, edessä loistava tulevaisuus Punk’d Suomen isäntänä ja supervedätysten mastermindina.

Anna Laulumaa

Alun perin Oulusta oleva Anna on 26-vuotias näyttelijä ja laulaja. Tämä ihastuttava luonnolapsi on hankkinut rutkasti esiintymiskokemusta muun muassa Helsingin Kaupunginteatterin musikaaleista, erinäisistä tv-sarjoista ja mainoksista.

Anna tekee myös omaa musiikkiaan, ensimmäinen sinkku julkaistiin maaliskuussa 2017. Anna on monitaituri, joka varmasti pääsee näyttämään kyntensä Punk’d –kätyrin haastavissa peitetehtävissä.

Heikki Ranta

Heikki on 31-vuotias Keminmaalta, Lapista kotoisin oleva näyttelijä. Heikki valmistui teatterikorkeakoulusta keväällä 2017 ja rakastaa ammattiaan niin paljon, että on jo nyt kieltäytynyt koskaan jäämästä eläkkeelle.

Heikillä on vahva improtausta, joten Punk’d –kätyrinä hän taipuu upeasti rooliin kuin rooliin. Rooleja Heikki onkin ehtinyt jo tehdä niin Kaupunginteatterin Kirka-musikaalin pääroolissa kuin improryhmä Kolinan riveissä.

Punk'd Suomi alkaa Subilla 4.10. klo 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme