Mainos
Mainos
Punk'd Suomi
Lisätiedot

Maailman suosituin pränkkishow ja pop-ilmiö Punk’d tulee Suomeen! Subilla syksyllä 2017 nähtävässä ohjelmassa suomalaiset eturivin starat tekevät toisilleen mitä kuumottavampia vedätyksiä.

Kymmenenosaisen sarjan kussakin jaksossa nähdään kaksi julkisuudesta tuttua henkilöä, joista toinen on autuaan tietämätön tulevasta vedätyksestä. Toteutettavien pienempien jäynien lisäksi jokainen jakso huipentuu toiselle osapuolelle tehtävään suureen pränkkispektaakkeliin.

Punk'd

"Tämä on nyt vähän kiusallinen asia" – Salkkarit-kaunotar vedättää ystäväänsä julmasti

Punk'd Suomi -ohjelmassa läheisiään jekuttaa keskiviikkona 29.11. Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Johanna Puhakka.

Näyttelijä Johanna Puhakan kaima ja ystävä Johanna joutuu kiusalliseen tilanteeseen, kun hänen väitetään käyneen liian aktiivisesti salilla. Näyttelijä Heikki Ranta esittää Johannalle olevansa kuntosalin työntekijä, joka on huolissaan naisen treenimääristä

– Tämä on nyt vähän kiusallinen asia, minkä takia me lähestytään sua ja haetaan sut tänne. Me halutaan kysyä sulta sellaista, että kun meillä on tullut meidän tietoihin, että käyt aika paljon (täällä) – niin kuin tosi paljon. Oletko itse sitä mieltä, että käyt treenaamassa paljon? Ranta kysyy naiselta.

– Tätä tapahtuu silloin tällöin, että pitää puuttua tähän, mutta tänne on tullut ihan tällaisia merkintöjä, että olet käynyt 3–4 kertaa päivässä meillä, Ranta jatkaa.

Katso videolta artikkelin yltä, kuinka Salkkarit-kaunottaren ystävä suhtautuu julmaan pilaan!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme