Mainos
Mainos
Punk'd Suomi
Lisätiedot

Maailman suosituin pränkkishow ja pop-ilmiö Punk’d tulee Suomeen! Subilla syksyllä 2017 nähtävässä ohjelmassa suomalaiset eturivin starat tekevät toisilleen mitä kuumottavampia vedätyksiä.

Kymmenenosaisen sarjan kussakin jaksossa nähdään kaksi julkisuudesta tuttua henkilöä, joista toinen on autuaan tietämätön tulevasta vedätyksestä. Toteutettavien pienempien jäynien lisäksi jokainen jakso huipentuu toiselle osapuolelle tehtävään suureen pränkkispektaakkeliin.

Punk'd

Tubetähti järjesti faneilleen julman pilan: ”Se feidas meidät!”

Jaakko Parkkali järjestää Punk'd Suomi -ohjelman toisessa jaksossa kolmelle fanilleen julman pilan.

Punk'd Suomi -ohjelmassa keskiviikkona 11.10. tubettaja Jaakko Parkkali järjestää kolmelle uskolliselle fanilleen pilan. Parkkali huijaa juontaja Ville "Viki" Eerikkilän kanssa fanejaan väittämällä, että hän on järjestämässä aamiaistapaamista muutaman faninsa kanssa.

– Sulla ja sun kahdella kaverilla on mahdollisuus päästä mun kanssa aamupalalle. Laita mulle Snäppiin sun ja sun kaverin nimi, niin olette mukana arvonnassa! Parkkali tarinoi Snapchatissä faneilleen.

Kun sovittu tapaaminen koittaa, Parkkali ei saavukaan heti paikalle, vaikka ja kolme hänen faniaan odottaa kuumeisesti tähteä. Tovin odottelun jälkeen Parkkali postaa videon, josta selviää, että hän viettää juuri aikaansa "tyttöystävänsä" kanssa, joka on todellisuudessa näyttelijä.

– Se feidas meidät! fanit toteavat pettyneenä odottaessaan Parkkalia.

Katso yltä videolta, kuinka tilanne kahvilassa etenee!

Punk'd Suomi Subilla keskiviikkoisin klo 21.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme