Mainos
Mainos
Punk'd Suomi
Lisätiedot

Maailman suosituin pränkkishow ja pop-ilmiö Punk’d tulee Suomeen! Subilla syksyllä 2017 nähtävässä ohjelmassa suomalaiset eturivin starat tekevät toisilleen mitä kuumottavampia vedätyksiä.

Kymmenenosaisen sarjan kussakin jaksossa nähdään kaksi julkisuudesta tuttua henkilöä, joista toinen on autuaan tietämätön tulevasta vedätyksestä. Toteutettavien pienempien jäynien lisäksi jokainen jakso huipentuu toiselle osapuolelle tehtävään suureen pränkkispektaakkeliin.

Punk'd

Radiotähti hyppää Suomen Punk’din juontajaksi: "Luvassa naurua, kauhistusta ja vähän itkuakin"

Viki Eerikkilä juontaa Suomen Punk’din. Hän astuu näyttelijä Ashton Kutcherin suuriin saappaisiin. 

Radiojuontaja Ville ”Viki” Eerikkilä tarttuu uuteen haasteeseen juontamalla tulevan Punk’d Suomen. Punk’d on yhdysvaltalaisen näyttelijän Ashton Kutcherin luoma piilokameraohjelma, jossa julkisuuden henkilöitä huijataan eri tavoin. Sarjaa esitettiin Yhdysvalloissa vuosina 2003–2007 Music Television -kanavalla.

32-vuotias Eerikkilä on monille suomalaisille tuttu radioääni muun muassa YleX-, ja NRJ-kanavilta, mutta televisiossa häntä ei ole vielä montaa kertaa nähty. Kemistä kotoisin oleva juontaja kertoo suositun pilailuohjelman kuuluneen olennaisesti hänen nuoruuteensa.

– En kyllä muista, näkyikö meidän kotitaloudessa musiikkikanava, mutta kyllä sitä ainakin jonkun kaverin luona näki, jos heillä oli kaapeli-tv. Kyllähän sen ohjelman katsominen on ollut sellainen meidän ikäluokan juttu.

Eerikkilä kertoo, että ohjelman kuvaaminen on ollut erittäin hauskaa ja täynnä käänteitä. Hänen mukaansa juontajalla saattaa olla tässä formaatissa kaikista helpoin työ.

– Minähän olen se, joka nauraa ja hihittää jossain piilossa ja katsoo, mitä kaikkea tapahtuu. Sitten tulen ja paljastan kaiken. Pakko nostaa hattua kyllä meidän näyttelijöille, itsestä ei välttämättä siihen olisi, koska mulla on niin hemmetin huono pokka!

Suomen Punk’d tulee Eerikkilän mukaan olemaan täynnä laajoja tunneskaaloja ja toinen toistaan oudompia ja absurdeja tilanteita. Piilokameratilanteet tulevat olemaan jotain sellaista, mitä Suomen televisiossa ei ole välttämättä koskaan nähty.

– Kyllä siellä on naurua, kauhistusta ja ehkä vähän itkuakin!

Kun Eerikkilää pyydettiin juontamaan kulttimaineen saanutta ohjelmaa, hän ei pitkään asiaa miettinyt. Radiossa Eerikkilä hauskuuttaa kuuntelijoitaan työkseen ja Punk’d on hänen mukaansa hyvää jatkumoa tälle. Juontaja kertoo olevansa onnekas saadessaan tehdä työtä, missä saa kunnon nauruterapiaa päivittäin aamusta iltaan.

Tällä hetkellä radion puolella Eerikkilä viihdyttää kuulijoita YleX Aamussa.

Punk'd Suomi alkaa Subilla lokakuussa!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme