Mainos
Mainos
Radalla
Tammikuussa Subilla!
Lisätiedot

VR:n junilla tehdään vuodessa yli 82 miljoonaa matkaa. Me matkustamme töihin, lomalle, harrastuksiin, festareille ja rakkaiden luo. Subin uusi Radalla–sarja sukeltaa rautatieläisten arkeen ja kertoo, kuinka junat matkustajineen kulkevat Suomessa kaikkina vuodenaikoina ja kaikissa olosuhteissa. Veturinkuljettajien ja konduktöörien ohella sarjassa kuullaan matkustajien aitoja ja erikoisiakin tarinoita, ja kurkistetaan myös junavarikon sekä liikennettä ohjaavan operaatiokeskuksen arkeen.

Radalla

Onko tässä Suomen nuorin rautatieasiantuntija? 11-vuotias Aarre tietää kaiken junista

Subin uudessa Radalla-sarjassa sukelletaan rautatieläisten arkeen. Samalla päästään tutustumaan matkustajien tarinoihin. 

Radalla-ohjelman toisessa jaksossa 6.2. vietetään juhannusta. Matkustajat lähtevät juhannuksen viettoon kaupungeista maalle ja olutmyynti pitää junatarjoilija Marin kiireisenä.

Lähiliikenteen konduktöörit totuttelevat lippu-uudistukseen ja nuori junaharrastaja Aarre innostuu uusista vetureista.

Videolla Aarre kertoo innoissaan uusimmasta veturimallista. Tamperelainen junaharrastaja tykkää bongailla junia. Laajan tietämyksensä ansiosta hän menisi jopa rautatieasiantuntijasta nuoresta iästään huolimatta.

– Jyväskylässä tuli nähtyä sellainen Sr3 eli Vectron, käytetään myös nimitystä Vekkuli. Se on Suomen uusin veturi, niitä on mielestäni vain kaksi Suomessa. Se on saksalaisen Siemensin tekemä, Aarre kertoo. 

Radalla tiistaisin klo 20 Subilla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme