Mainos
Mainos
Radalla
Tammikuussa Subilla!
Lisätiedot

VR:n junilla tehdään vuodessa yli 82 miljoonaa matkaa. Me matkustamme töihin, lomalle, harrastuksiin, festareille ja rakkaiden luo. Subin uusi Radalla–sarja sukeltaa rautatieläisten arkeen ja kertoo, kuinka junat matkustajineen kulkevat Suomessa kaikkina vuodenaikoina ja kaikissa olosuhteissa. Veturinkuljettajien ja konduktöörien ohella sarjassa kuullaan matkustajien aitoja ja erikoisiakin tarinoita, ja kurkistetaan myös junavarikon sekä liikennettä ohjaavan operaatiokeskuksen arkeen.

Radalla

Radalla-ohjelma vie katsojat junien kyytiin ja tositarinoiden pariin

Subin uudessa Radalla-sarjassa seurataan rautatieläisten arkea. Samalla sukelletaan matkustajien tositarinoihin. 

Subin uusi Radalla–sarja sukeltaa rautatieläisten arkeen ja kertoo, kuinka junat matkustajineen saadaan turvallisesti perille kaikkina vuodenaikoina ja kaikissa olosuhteissa.

VR:n ajamilla junilla tehdään vuodessa yli 82 miljoonaa matkaa. Junalla matkustetaan töihin, lomalle, harrastuksiin, festareille ja rakkaiden luo.

Veturinkuljettajien ja konduktöörien ohella sarjassa seurataan raiteilla matkustavia ihmisiä ja kurkistetaan myös junavarikon sekä liikenteen ja palvelun sujuvuutta seuraava operaatiokeskus. Tarjolla on erilaisia ja erikoisia tarinoita siitä, mihin junat meitä kuljettavat.

Subin kevään 2018 kotimaisessa ohjelmistossa tullaan näkemään runsaasti mielenkiintoisia persoonia, poikkeuksellisia henkilötarinoita ja erilaisten elämänpolkujen kohtaamisia, Radalla-ohjelma on tästä hyvä esimerkki.

– Todellisen elämän tapahtumat ja tarinankäänteet ovat usein kaikista uskomattomimpia sekä vaikuttavimpia. Veikkaan, että tämän seurantarealitysarjan myötä tavallinen matkustaja tulee astumaan seuraavan kerran junan kyytiin aivan erilaisin silmin, pohtii Subin kanavapäällikkö Lauri Ogawa.

Radalla starttaa 30.1. klo 20 Subilla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme