Mainos
Mainos
Radalla
Tammikuussa Subilla!
Lisätiedot

VR:n junilla tehdään vuodessa yli 82 miljoonaa matkaa. Me matkustamme töihin, lomalle, harrastuksiin, festareille ja rakkaiden luo. Subin uusi Radalla–sarja sukeltaa rautatieläisten arkeen ja kertoo, kuinka junat matkustajineen kulkevat Suomessa kaikkina vuodenaikoina ja kaikissa olosuhteissa. Veturinkuljettajien ja konduktöörien ohella sarjassa kuullaan matkustajien aitoja ja erikoisiakin tarinoita, ja kurkistetaan myös junavarikon sekä liikennettä ohjaavan operaatiokeskuksen arkeen.

Radalla

Radalla-ohjelmassa seurataan rautatieläisten arkea – tutustu ohjelman päähenkilöihin!

Subin uusi Radalla–sarja sukeltaa rautatieläisten arkeen ja kertoo, kuinka junat matkustajineen saadaan turvallisesti perille kaikkina vuodenaikoina ja kaikissa olosuhteissa.

VR:n ajamilla junilla tehdään vuodessa yli 82 miljoonaa matkaa. Junalla matkustetaan töihin, lomalle, harrastuksiin, festareille ja rakkaiden luo.

Veturinkuljettajien ja konduktöörien ohella uudessa Radalla-sarjassa seurataan raiteilla matkustavia ihmisiä ja kurkistetaan myös junavarikon sekä liikenteen ja palvelun sujuvuutta seuraava operaatiokeskus.

Tarjolla on erilaisia ja erikoisia tarinoita siitä, mihin junat meitä kuljettavat.

Tutustu ohjelmassa seurattaviin rautatieläisiin!

Lähiliikenteen konduktööri Amir

Pääkaupunkiseudun lähiliikenteessä työskentelevä Amir on valmistunut konduktööriksi vuosi sitten. Uusi ammatti on ollut mieluisa, parasta arjessa on mukavat työkaverit ja vaihtuvat maisemat.

Vaikka asiakastilanteet ovat välillä haastavia, on vaikeistakin tilanteista selvitty pitkän pinnan ja positiivisen asenteen avulla. Pääkaupunkiseudulla kasvanut Amir rentoutuu arjen rutiineista DJ-töidensä parissa.

Junatarjoilija Mari

Tampereella asuva Mari on ollut junatarjoilijana vasta vuoden verran ja hän nauttii itsenäisestä työstään raiteilla. Junan ravintolavaunussa on mukava tunnelma ja tyytyväiset asiakkaat pitävät työn mielekkäänä, vaikka välillä taukoja ei ehdi pitää ja lennosta vaihdetaan taas seuraavaan junaan.

Nauravainen Mari kertoo tasapainonsa parantuneen kuluneen vuoden aikana, kun hän kiitää kiskoilla 150 km tunnissa kaupungista toiseen.

Asentaja Sami

Kunnossapidon asentaja Sami on työskennellyt junien parissa jo 12 vuotta. Ilmalan varikolla työt huoltoon tulevien junien parissa vaihtelevat ja erilaiset työtehtävät pitävät arjen monipuolisena.

Vastapainoa tekniikan parissa työskentelyyn tuo koiraharrastus ja valokuvaus.

Konduktööri Reijo

Reijo on oululainen toisen polven konduktööri, joka todella nauttii työstään vaikka vuosia VR:llä on takana 38 ja konduktöörinäkin jo 20 vuotta. Reijolla on vaimo ja neljä lasta, joista vanhin poika on myös konduktööri. Isänä hän on ylpeä ammattinsa periytymisestä, mutta oma eläkkeelle siirtyminen jännittää, sillä virtaa riittää vielä.

Reijo on pohjoisten junien iloinen sankari, laulava konduktööri jonka myönteinen asenne saa matkan kulumaan nopeasti.

Radalla starttaa 30.1. klo 20 Subilla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme