Mainos
Mainos
Rankat duunit
To klo 21
Lisätiedot

Rankat duunit on rempseä ja toiminnallinen viihdeohjelma, jossa Viivi Pumpanen ja Tuija Pehkonen tarttuvat toimeen ja tutustuvat kuuteentoista eri ammattiin, joissa heidän fysiikkansa, kanttinsa ja sisunsa laitetaan koetukselle.


Minkälainen on tuholaistorjujan, pintapelastajan tai korkeiden paikkojen ikkunoiden pesijän työpäivä? Viivi ja Tuija menevät päiväksi duuneihin, jotka ovat rankkoja henkisesti tai fyysisesti.


Viivi ja Tuija haastavat itsensä mutta välillä myös toisensa suorittaessaan eri työpäiviä. Näistä duuneista ei selviä ellei laita itseään likoon sataprosenttisesti! 

Rankat duunit

Rankkoja duuneja testaava Tuija Pehkonen: "Voiko tässä kuolla?"

Juontaja ja toimittaja Tuija Pehkonen kertoo avoimesti jännittäneensä Rankat duunit -ohjelmassa testattuja haastavia työtehtäviä.

Subilla 31. elokuuta starttaava Rankat duunit -ohjelma on aiheuttanut juontaja, radiotoimittaja ja bloggari Tuija Pehkoselle, 32, kylmiä väreitä. Hän kävi tutustumassa muun muassa kivien louhintaan yhdessä Viivi Pumpasen, 29, kanssa.

– Mietin aina kaikki mahdolliset skenaariot. Voiko tässä kuolla, miten tässä kuollaan ja voiko sen välttää? Pehkonen paljastaa.

Juontajakaunottaren mielestä on hauskaa, että hän ja Pumpanen ovat ottaneet sarjan haasteet täysin eri tavalla vastaan. Pehkosta on pelottanut ja jännitys on virrannut kropan läpi, Pumpanen puolestaan on janonnut lisää.

– Viivi on aina silleen, että mennään hei lähemmäs ja minä olen taas, että mennään vähän kauemmas, Pehkonen naurahtaa.

Toimittaja veikkaa, että Pumpasen rohkeus kantautuu ainakin osittain Posse-ohjelmasta, jossa kaunotar on tottunut tekemään hurjia juttuja. Pehkosella sen sijaan on korkeanpaikankammo ja hän harkitsee asioita pitkään ennen kuin toimii.

Rankat duunit -ohjelmassa tv-kasvot Pehkonen ja Pumpanen kokeilevat 16 eri ammattia tuholaistorjunnasta lastenhoitoon. Heidän tukenaan ovat alan ammattilaiset ja jykevät suojavarusteet.

Hurjistakin tilanteista huolimatta Pehkonen kertoo olevansa erittäin innoissaan työtehtävistä. Erityisesti häntä ilahdutti kallion räjäyttäminen.

– Meillä on ollut Viivin kanssa aika jännittävää kivilouhimolla. Nähtiin maailman siistein räjähdys, Pehkonen hehkuttaa.

– Kallio hävisi taivaan tuuliin ja murskaantui kivimurekkeeksi. Olin ihan pöllähdyksissä, kaunotar jatkaa.

Parivaljakolla on ollut todella hauskaa yhdessä uusien ammattien parissa. Esimerkiksi kalliota räjäyttäessä Pehkonen ei osannut arvata, että hän saattaisi nauttia moisesta.

– Lähtökohtaisesti räjähdykset eivät kiinnosta minua yhtään, mutta sitten kun näin sen, olin ihan että upeata, Pehkonen myöntää. 

Rankat duunit Subilla torstaisin klo 21 31. elokuuta alkaen. Jaksot nähtävissä myös Katsomossa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme