Mainos
Mainos
Rankat duunit
To klo 21
Lisätiedot

Rankat duunit on rempseä ja toiminnallinen viihdeohjelma, jossa Viivi Pumpanen ja Tuija Pehkonen tarttuvat toimeen ja tutustuvat kuuteentoista eri ammattiin, joissa heidän fysiikkansa, kanttinsa ja sisunsa laitetaan koetukselle.


Minkälainen on tuholaistorjujan, pintapelastajan tai korkeiden paikkojen ikkunoiden pesijän työpäivä? Viivi ja Tuija menevät päiväksi duuneihin, jotka ovat rankkoja henkisesti tai fyysisesti.


Viivi ja Tuija haastavat itsensä mutta välillä myös toisensa suorittaessaan eri työpäiviä. Näistä duuneista ei selviä ellei laita itseään likoon sataprosenttisesti! 

Rankat duunit

Tuija Pehkonen ja Viivi Pumpanen järkyttyivät tv-sarjan kuvauksissa: ”Tämähän on ulostetta täynnä!”

Juontajakaunottaret Tuija Pehkonen ja Viivi Pumpanen järkyttyvät ensimmäisessä Rankat duunit -sarjan jaksossa, kun kaksikko laitetaan likaisiin hommiin.

Rankat duunit -ohjelmaa tähdittävät kaunottaret Tuija Pehkonen ja Viivi Pumpanen pääsevät heti ensimmäisessä jaksossa haastamaan itsensä toden teolla. Kaksikko matkustaa muun muassa maatilalle työskentelemään lehmän lannan ja peltojen keskellä.

Ammatti oli molemmille kaunottarille täysin uusi kokemus. Kun kaksikko pääsee heti päivän alussa tutustumaan navettaan, Pehkonen astelee sisään suu ammollaan.

– Tämähän on ulostetta täynnä! Pehkonen järkkyy.

Maatilan pitäjä Mikko myöntää, että on tarkoituksella pitänyt navetan entistä likaisempana, koska tiesi juontajaparin saapumisesta.

Kun alkujärkytyksestä on selvitty, juontajakaunottarien ensimmäinen työtehtävä on ajaa lehmä ulos navetasta. 

Sen jälkeen Pumpanen tarttuu lapioon ja Pehkonen traktorin ohjaksiin. Tavoitteenaan heillä on lehmän jätösten siivoaminen. 

– Kyllä yllätyin, että sitä kakkaa oli niin paljon kaikkialla. Se oli liukasta ja piti olla skarppina, ettei kaadu, Pehkonen kuvailee.

Työpäivän aikana kaksikko huomaa, että töitä riittää yllin kyllin. Jätösten siivoamisen jälkeen Pumpanen hyppää traktorin rattiin ja kuljettaa suuria heinäpaaleja oikeille paikoilleen.

Sen jälkeen lehmät ajetaan takaisin sisälle.

– Mietin, kun hyppäsin itse puikkoihin, että eikö ne oikeasti meinaa tulla katsomaan, minähän voin ajaa tämän traktorin vahingossa johonkin seinään, Pumpanen ihmettelee.

Kun työt navetassa on saatu taputeltua, on aika siirtyä pellolle. Kaunottaret hyppäävät suuren työkoneen kyytiin ja lanaavat ison pellon tasaiseksi.

Pitkän työpäivän aikana molemmat korostavat, että heidän kunnioituksensa eläimiä kohtaan on kasvanut entisestään. Vaikka aluksi suuret eläimet hieman jännittivätkin, päivä päättyy hyvillä mielin.

– Tulevaisuudessa minä taidan haluta pienen tilan jostain, Pehkonen innostuu.

– Traktorilla ajelu oli ihan minun lempparini! Pumpanen hehkuu.

Rankat duunit torstaisin klo 21 Subilla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme