Mainos
Mainos
Rankat duunit
To klo 21
Lisätiedot

Rankat duunit on rempseä ja toiminnallinen viihdeohjelma, jossa Viivi Pumpanen ja Tuija Pehkonen tarttuvat toimeen ja tutustuvat kuuteentoista eri ammattiin, joissa heidän fysiikkansa, kanttinsa ja sisunsa laitetaan koetukselle.


Minkälainen on tuholaistorjujan, pintapelastajan tai korkeiden paikkojen ikkunoiden pesijän työpäivä? Viivi ja Tuija menevät päiväksi duuneihin, jotka ovat rankkoja henkisesti tai fyysisesti.


Viivi ja Tuija haastavat itsensä mutta välillä myös toisensa suorittaessaan eri työpäiviä. Näistä duuneista ei selviä ellei laita itseään likoon sataprosenttisesti! 

Rankat duunit

Tuija Pehkonen muutti uuteen kotiin: "Tällä hetkellä elämässäni on kaikki todella hyvin!"

Juontaja ja toimittaja Tuija Pehkonen muutti uuteen kotiin Helsingin Punavuoreen. 

Radiosta ja tv:stä tuttu Tuija Pehkonen muutti hetki sitten Punavuoreen Helsinkiin ja aikoo nyt lomailla viitisen viikkoa. Muutto sujui kivuttomasti ja edessä on Pehkosen mukaan muuton paras vaihe, sisustaminen.

– Tällä hetkellä sängyn alunen on aivan täynnä tavaraa. Yritin laittaa asuntoa kuntoon ja tungin kaikki hieman hankalammat tavarat sänkyni alle, Pehkonen naurahtaa.

Sisustamisen lisäksi Pehkosen tavoite on tutustua ja sopeutua hyvin uuteen kotiseutuunsa.

– Yritän ainakin punavuorelaistua! Pehkonen painottaa.

Uusi koti on Pehkosen mukaan ihana ja elämä hymyilee muutenkin. Hän pääsi viettämään ansaittua kesälomaansa jo kesäkuun puolivälin jälkeen. 

Hän matkustaa kesälomansa aikana Barcelonaan ja käy fiilistelemässä musiikkia Ruisrockissa. Kesällä starttaa myös Kesäterassi-ohjelma, jossa Pehkonen on mukana.

– Ihanaa kun on lomaa ja kesä tulee. Olen todella innoissani myös duunijutuista, joten tällä hetkellä elämässäni on kaikki todella hyvin!

Juhannus-suunnitelmia Pehkosella ei vielä ole. Hän ei suuremmin välitä perinteisistä vuosijuhlista. 

– Pakkojuhlista vietän kaikista mieluiten joulua, Pehkonen myöntää.

Jos jotakin juhannussuunnitelmia on tehtävä, ovat mökkeily tai visiitti siskon luokse Tampereelle potentiaalisia. Myös kaupunkijuhannus on mahdollinen vaihtoehto.

Loman jälkeen Pehkonen palaa takaisin sorvin ääreen. Syksyllä on luvassa muun muassa Rankat duunit -ohjelman ensi-ilta. Subilla nähtävää ohjelmaa Pehkonen tähdittää yhdessä Viivi Pumpasen kanssa. Ohjelman aikana parivaljakko käy tutustumassa 16 eri ammattiin, esimerkiksi tuholaistorjuntaan.

Rankat duunit -ohjelma starttaa Subilla syksyllä 2017!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme