Mainos
Mainos
Rankat duunit
To klo 21
Lisätiedot

Rankat duunit on rempseä ja toiminnallinen viihdeohjelma, jossa Viivi Pumpanen ja Tuija Pehkonen tarttuvat toimeen ja tutustuvat kuuteentoista eri ammattiin, joissa heidän fysiikkansa, kanttinsa ja sisunsa laitetaan koetukselle.


Minkälainen on tuholaistorjujan, pintapelastajan tai korkeiden paikkojen ikkunoiden pesijän työpäivä? Viivi ja Tuija menevät päiväksi duuneihin, jotka ovat rankkoja henkisesti tai fyysisesti.


Viivi ja Tuija haastavat itsensä mutta välillä myös toisensa suorittaessaan eri työpäiviä. Näistä duuneista ei selviä ellei laita itseään likoon sataprosenttisesti! 

Rankat duunit

Tuija Pehkonen Rankat duunit -kuvauksista: ”Kun menin illalla kotiin, olin aivan poikki”

Toimittaja-juontaja Tuija Pehkonen on ollut aivan poikki kuvauspäivien jälkeen.

Yhdessä juontaja Viivi Pumpasen, 29, kanssa Rankat duunit -ohjelmaa tähdittävä toimittajakaunotar Tuija Pehkonen, 32, kertoo avoimesti, että ohjelman kuvauspäivät olivat todella rankkoja. 

– Kun menin illalla kotiin, olin aivan poikki. Ja seuraavana päivänä menin taas uuteen paikkaan, Pehkonen avautui.

Energiaa vei Pehkosen mukaan erityisesti se, että uusissa töissä joutui todella paljon tsemppaamaan. Esimerkiksi isojen koneiden kanssa työskennellessä huomio piti suunnata myös ympärille, jos vaikka jossain räjähtää.

Rankkojen työpäivien aikana kaunotar huomasi, ettei hän pystyisi työskentelemään kaikkien ohjelmassa esitettävien alojen parissa. 

– Asiat ovat pistäneet miettimään kiitollisuutta omaa työtäni kohtaan, että saan todella tehdä sitä, mistä tykkään ja olen siinä mielessä etuoikeutettu.

Pitkistä ja rankoista työpäivistä huolimatta Pehkonen nautti jokaisesta kuvauspäivästä. Ohjelman ansiosta hänelle kertyi paljon mahtavia kokemuksia ja oppia.

Myös rohkeus lisääntyi ohjelman kuvausten edetessä.

– Meillä oli Viivin kanssa esimerkiksi aika jännittävää kivilouhimolla. Nähtiin maailman siistein räjähdys, Pehkonen hehkutti yhtä kuvauspäivistään.

– Kallio hävisi taivaan tuuliin ja murskaantui kivimurekkeeksi. Olin ihan pöllähdyksissä, kaunotar jatkoi.

Kaksikon tähdittämässä ohjemassa nähdään muun muassa tuholaistorjuntaa, kiviaineen louhintaa ja työskentelyä eläinten parissa HESY ry:ssä.

Ammatteihin kaunottaret perehtyivät hyvin tarkasti ammattilaisten johdolla. Jokaisessa jaksossa naiset nähdään kahdessa täysin erilaisessa ammatissa.

Rankat duunit torstaisin klo 21 Subilla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme