Mainos
Mainos
Rankat duunit
To klo 21
Lisätiedot

Rankat duunit on rempseä ja toiminnallinen viihdeohjelma, jossa Viivi Pumpanen ja Tuija Pehkonen tarttuvat toimeen ja tutustuvat kuuteentoista eri ammattiin, joissa heidän fysiikkansa, kanttinsa ja sisunsa laitetaan koetukselle.


Minkälainen on tuholaistorjujan, pintapelastajan tai korkeiden paikkojen ikkunoiden pesijän työpäivä? Viivi ja Tuija menevät päiväksi duuneihin, jotka ovat rankkoja henkisesti tai fyysisesti.


Viivi ja Tuija haastavat itsensä mutta välillä myös toisensa suorittaessaan eri työpäiviä. Näistä duuneista ei selviä ellei laita itseään likoon sataprosenttisesti! 

Rankat duunit

Viivi Pumpanen luottaa ammattilaisiin uutuussarjassa: ”Eihän se olisi hyvä, jos minulta ja Tuijalta lähtisi henki!"

Juontaja Viivi Pumpanen luottaa Rankat duunit -ohjelmassa ammattilaisiin eikä anna pelolle valtaa.

Juontaja, näyttelijä ja entinen Miss Suomi Viivi Pumpanen, 29, kokeili Rankat duunit -ohjelmassa 16 eri ammattia yhdessä Tuija Pehkosen, 32, kanssa. Korkeista paikoista ja haastavistakin tilanteista huolimatta hurjapää-Pumpanen ei kokenut suurta pelkoa tai jännityksen tunnetta.

– Minua on kotoa kannustettu aina kokeilemaan ja tsempattu niin, että jos joku on mennyt mönkään, niin sieltä noustaan aina ylös ja tehdään uudestaan!

Juontajakaunottaren hurjapäisyys kumpuaa lapsuudesta. Hänen perheensä mentaliteetti on aina ollut, että pelottavat asiat kohdataan ja sitä kautta ylitetään. 

– Jos tuntuu siltä, että ei hyvänen aika, oikeastiko me tehdään näin, niin yritän pohtia jotain aikaisempia kokemuksiani ja miettiä, että jos menen pelottavaa asiaa kohti ja tutustun rauhassa siihen, olen sinut sen kanssa, Pumpanen kertoo.

Kuvausten aikana juontaja luotti ammattilaisiin ja noudatti heidän antamia ohjeita tarkasti. Posse-ohjelmassakin hurjia temppuja tehnyt kaunotar tietää, ettei häntä asetettaisi vaarallisiin tilanteisiin ilman ammattilaisten apua.

– Olen oppinut, että ammattilaisiin luotetaan. Eihän se olisi hyvä, jos tv:ssä minulta ja Tuijalta hajoaisi raajat tai lähtisi henki.

– Kyllä ammattilaiset katsovat, että me olemme kunnossa. He näkevät, missä meidän rajamme menevät eivätkä laita meitä hengenvaarallisiin tilanteisiin, kaunotar painottaa.

Kaikki 16 eri ammattia olivat Pumpasen mukaan mielenkiintoisia. Hän paljastaa, että voisi tehdä melkein mitä tahansa niistä työkseen jatkossakin.

– Minusta tuntuu, että olen ilmoittautunut melkein jokaiseen paikkaan kesätöihin, mitä tässä on tehty, kaunotar iloitsee.

Monilahjakkuus kokee, että jokainen ohjelmassa nähtävä ammatti on äärimmäisen tärkeä. Työpäivät ovat olleet todella hauskoja ja opettaneet paljon.

Pumpanen janoaa uusia kokemuksia. Häntä harmittaa, että työt kestävät vain päivän. 

– Se, että saa uusia kokemuksia ja toiset ihmiset antavat sinulle omista kokemuksistaan ja elämästään, on elämän rikkaus, Pumpanen päättää.

Rankat duunit torstaisin klo 21 Subilla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme