Mainos
Mainos
Rankat duunit
To klo 21
Lisätiedot

Rankat duunit on rempseä ja toiminnallinen viihdeohjelma, jossa Viivi Pumpanen ja Tuija Pehkonen tarttuvat toimeen ja tutustuvat kuuteentoista eri ammattiin, joissa heidän fysiikkansa, kanttinsa ja sisunsa laitetaan koetukselle.


Minkälainen on tuholaistorjujan, pintapelastajan tai korkeiden paikkojen ikkunoiden pesijän työpäivä? Viivi ja Tuija menevät päiväksi duuneihin, jotka ovat rankkoja henkisesti tai fyysisesti.


Viivi ja Tuija haastavat itsensä mutta välillä myös toisensa suorittaessaan eri työpäiviä. Näistä duuneista ei selviä ellei laita itseään likoon sataprosenttisesti! 

Rankat duunit

Viivi Pumpanen vetäytyy kotikonnuilleen: "En ole koskaan osannut viettää railakkaita juhannuksia"

Juontaja Viivi Pumpanen ei lotraa alkoholilla juhannuksena. Hän matkustaa pohjoiseen viettämään perinteistä juhannusta perheensä kanssa.

Tv:stä tuttu kasvo, juontaja Viivi Pumpanen aikoo viettää perinteisen juhannuksen pohjoisessa Suomessa. Kaunottaren mukaan tarkoitus on nauttia kesäillasta kotikonnuilla.

– Perheelläni on sellainen perinne, että olemme aina juhannuksen yhdessä suvun kesken.

– En ole koskaan osannut viettää railakkaita juhannuksia, Pumpanen täydentää.

Pumpanen on noudattanut perheensä juhannusperinnettä lapsesta asti. Erona aikaisempiin vuosiin on ainoastaan se, että hänen veljensä on saanut perheenlisäystä, ja sukulaiset tuovat mukanaan uusia tuttaviaan.

Perinteikkäissä sukujuhlissa Pumpanen kertoo pelailevansa korttia ja erilaisia lautapelejä veljensä kanssa. Yhdessä syödään, nautitaan luonnosta ja saunotaan.

– Keräännymme porukalla yhteen. Niin olemme aina tehneet ja tulemme aina tekemään, kaunotar vakuuttaa.

Keskikesän juhla tietää levähdystaukoa kiireiselle juontajalle. Sen jälkeen hän palaa takaisin töihin.

– Juhannus on aina niin lyhyt, että ei siitä hirveän pitkä kesäloma tule, mutta pääsen ainakin huilaamaan ja näkemään läheisiä sekä juttelemaan heidän kanssaan, Pumpanen iloitsee.

Loppukesä juontajalla vierähtää Posse-ohjelman kuvausten sekä Rakkauden Autokorjaamo -kesäkomedian parissa Samppalinnan teatterissa Turussa. Kesäteatterin ensi-ilta nähdään 27. heinäkuuta.

Syksyllä Subilla starttaa uusi ohjelma Rankat duunit, jota Pumpanen tähdittää yhdessä Tuija Pehkosen kanssa. Ohjelman aikana parivaljakko kokeilee 16 eri ammattia, esimerkiksi pintapelastusta ja tuholaistorjuntaa.

Rankat duunit -ohjelma starttaa Subilla syksyllä 2017!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme