Mainos
Mainos
Remonttipiiskuri
Lisätiedot

Herätys Suomen tee se itse -miehet ja -naiset. Pääsikö käymään niin, että remontti jäi kesken?

Nyt olisi apua tarjolla! Remonttipiiskuri Perttu Sirviö työryhmineen ottaa komennon ja kotonasi alkaa vihdoin tapahtua. 

Remonttipiiskuri

Jäikö remonttisi kesken? Hae mukaan uuteen Remonttipiiskuri-ohjelmaan

Herätys Suomen tee se itse -miehet ja -naiset. Pääsikö käymään niin, että remontti jäi kesken? Hae mukaan ohjelmauutuuteen!

Remonttimies Perttu Sirviö auttaa suomalaisia tee se itse -perheitä saamaan valmiiksi kotiensa kesken jääneitä remonttiprojekteja. 

Suomen kodit ovat täynnä tee se itse -miesten ja –naisten kesken jääneitä remontteja, jotka eivät koskaan valmistu. Muu perhe odottaa malttamattomasti milloin kaivattu tila valmistuu, mutta turhaan. Homma jää seisomaan ensin viikoiksi, sitten kuukausiksi ja joskus jopa vuosiksi. Tuntuu, ja myös näyttää siltä, että asutaan ikuisella rakennustyömaalla. 

Remonttipiiskuri Perttu Sirviö tutkii tilanteen ja ottaa sen jälkeen työryhmänsä kanssa homman haltuun. Asukkaat saavat paiskia töitä ammattilaisten mukana ja oppivat samalla tekemään asiat yhdessä ja kunnolla – Remonttipiiskurin alati valvovan silmän alla! 

Remonttipiiskuri on ollut Ruotsissa suuri katsojamenestys. Ohjelman tarinat osoittavat koskettavasti ja käytännössä, miten toimivaksi saatu koti parantaa välittömästi perheiden elämänlaatua ja tulevaisuudennäkymiä.  

Remonttipiiskuri

Kuva perheestäsi

HUOM: Kuvan maksimikoko on 4 megatavua

Kuva remonttikohteesta

HUOM: Kuvan maksimikoko on 4 megatavua

Video

HUOM: Videon maksimikoko on 200 megatavua

Yhteystiedot

Täytäthän tietosi kaikkiin kenttiin

Tarvitsetko sähköpostiosoitteen? Hanki Luukku.com-osoite!

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot