Mainos
Mainos
Remonttipiiskuri
MTV3-kanavalla tiistaisin klo 20
Lisätiedot

Herätys Suomen tee se itse -miehet ja -naiset. Pääsikö käymään niin, että remontti jäi kesken?

Nyt olisi apua tarjolla! Remonttipiiskuri Perttu Sirviö työryhmineen ottaa komennon ja kotonasi alkaa vihdoin tapahtua. 

Remonttipiiskuri

BB-Perttu remontoi suomalaisten kodit kuntoon uudessa tv-ohjelmassa – hae mukaan nyt!

Perttu Sirviö pistää suomalaisten kodit kuntoon uutuusohjelmassa. Mies avautui uudesta työprojektistaan Radio Novalla.

Suomen ensimmäisen Big Brotherin vuonna 2005 voittanut Perttu Sirviö tekee paluun televisioon uudessa Remonttipiiskuri-ohjelmassa. Sirviö auttaa suomalaisia tee se itse -perheitä saamaan valmiiksi kotiensa kesken jääneitä remonttiprojekteja.

Mies kertoi uudesta ohjelmaprojektistaan Minna Kuukalle ja Aki Linnanahteelle Radio Novan aamussa perjantaina 26. toukokuuta 2017. Sirviön mukaan on melko tyypillistä, että remontit jäävät kesken.

– Kun remonttia ruvetaan tekemään, niin se into saattaakin siinä laantua, voi tulla rahaongelmia, perhe saattaa kasvaa tai aika loppuu. Matkalla voi tulla monta muuttujaa.

– Sitten kun homma jää kesken, niin se on tietysti katastrofi, mutta sitten siihen ympäristöön totutaan.

Kodin pitäisi olla paikka, jonne on mukava tulla ja jossa voi levätä. Sirviö toteaa, ettei se aina onnistu, jos kotona odottaakin keskeneräinen remonttityömaa. Hän on huomannut remonttipiiskurin kuvauksissa, että kesken jääneet remontit voivat vaikuttaa merkittävästi perheen elämänlaatuun.

– Yhdessäkin perheessä vanhemmat nukkuivat kahden lapsen kanssa samassa sängyssä, koska makuuhuoneita ei oltu saatu valmiiksi. Lasten kaverit eivät voineet tulla kylään, kun ei ollut huoneita ja töitä tehtiin milloin vessassa ja milloin keittiössä.

Remonttipiiskuri-ohjelmassa Sirviö saapuu iskuryhmän kanssa kotiin, jossa hommat ovat jääneet levälleen ja hoitavat remontin loppuun. Kodin asukkaat eivät kuitenkaan pääse löhölomalle remontin ajaksi.

– Teen itse myös remontteja, mutta piiskaan myös asukkaita. Käymme läpi juttuja, jotka ovat menneet pieleen. Asunnon omistajat eivät todellakaan lähde lomalle vaan ovat itse mukana projektissa, Sirviö korostaa.

Remonttipiiskuri on ollut Ruotsissa suuri katsojamenestys. Ohjelman tarinat osoittavat koskettavasti ja käytännössä, miten toimivaksi saatu koti parantaa välittömästi perheiden elämänlaatua ja tulevaisuudennäkymiä. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme