Mainos
Mainos
Remonttipiiskuri
MTV3-kanavalla tiistaisin klo 20
Lisätiedot

Herätys Suomen tee se itse -miehet ja -naiset. Pääsikö käymään niin, että remontti jäi kesken?

Nyt olisi apua tarjolla! Remonttipiiskuri Perttu Sirviö työryhmineen ottaa komennon ja kotonasi alkaa vihdoin tapahtua. 

Remonttipiiskuri

Big Brotherista tuttu Perttu Sirviö remontoi pian suomalaiskoteja televisiossa: "Käymme läpi juttuja, jotka ovat menneet pieleen"

MTV3-kanavalla starttaa keväällä 2018 remontointiohjelma, jota luotsaa aikoinaan Big Brother -ohjelmasta tutuksi tullut Perttu Sirviö.

Remonttipiiskuri-ohjelmassa Big Brotherin vuonna 2005 voittanut Perttu Sirviö saapuu remontointiin erikoistuneen iskuryhmänsä kanssa suomalaiskoteihin, joissa hommat ovat jääneet levälleen ja hoitavat remontin loppuun. 

Mies kertoi uudesta ohjelmaprojektistaan Minna Kuukalle ja Aki Linnanahteelle Radio Novan aamussa keväällä. Sirviö kertoo, että ei ole lainkaan epätyypillistä suomalaisille, että aloitetut remontit jäävät kesken.

– Teen itse myös remontteja, mutta piiskaan myös asukkaita. Käymme läpi juttuja, jotka ovat menneet pieleen. Asunnon omistajat eivät todellakaan lähde lomalle vaan ovat itse mukana projektissa, Sirviö korostaa.

Remonttipiiskuri on ollut Ruotsissa suuri katsojamenestys. Ohjelman tarinat osoittavat koskettavasti ja käytännössä, miten remontoitu koti voi parantaa perheiden elämänlaatua ja auttaa rakentamaan tulevaisuutta. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme