Mainos
Mainos
Remonttipiiskuri
MTV3-kanavalla tiistaisin klo 20
Lisätiedot

Herätys Suomen tee se itse -miehet ja -naiset. Pääsikö käymään niin, että remontti jäi kesken?

Nyt olisi apua tarjolla! Remonttipiiskuri Perttu Sirviö työryhmineen ottaa komennon ja kotonasi alkaa vihdoin tapahtua. 

Remonttipiiskuri

Isän aivoinfarkti stoppasi suomalaisperheen remontin etenemisen – taloa rakennettu 11 vuotta eikä loppua näy

Remonttipiiskuri matkustaa tänään tiistaina Keravalle, missä hän tapaa suomalaisperheen, joka on rakentanut omaa taloa 11 vuoden ajan.

Remonttipiiskuri on uutuussarja, jossa pistetään suomalaisperheiden epäonnistuneet ja keskenjääneet kotiremontit kunnialla maaliin. Ohjelmaa luotsaa rakennusalan ammattilainen, Big Brother -voitostakin tuttu Perttu Sirviö.

Kauden kahdeksannessa jaksossa matkataan Keravalle, Järvisen perheen luokse. 

Perhe alkoi rakentaa omaa taloa vuonna 2006. Kivitalo näyttää ulkoa komealta, mutta sisään astuessa paljastuu, että yli vuosikymmenen kestänyt remontti on yhä vaiheessa.

Perheen isä Harri sai aivoinfarktin vuonna 2010. Kohtaus ja siitä toipuminen koetteli koko perhettä. Lisäksi Sinikka kärsii kroonisesta hermosärystä, joka tekee liikkumisesta ajoittain erittäin tuskallista.

– Pahimpina aikoina sitä ei edes miettinyt, että mitä kaikkea meillä on kotona kesken. Pääasia oli arjesta selviytyminen, päivittäiset hommat ja se, että pojilla olisi mahdollisimman normaali arki, Sinikka muistelee.

Asukkaiden suurin haave on se, että he pääsisivät pesulle omaan saunaan. Saako Sirviö tiimeineen Järvisten pesutilat kuntoon?

Remonttipiiskuri tänään tiistaina kello 20 MTV3-kanavalla!

Remonttipiiskurin toisen kauden haku on nyt käynnissä. Hae mukaan täältä

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme