Mainos
Mainos
Remonttipiiskuri
MTV3-kanavalla tiistaisin klo 20
Lisätiedot

Herätys Suomen tee se itse -miehet ja -naiset. Pääsikö käymään niin, että remontti jäi kesken?

Nyt olisi apua tarjolla! Remonttipiiskuri Perttu Sirviö työryhmineen ottaa komennon ja kotonasi alkaa vihdoin tapahtua. 

Remonttipiiskuri

Lapsiperheen remontti lähti käsistä – toimiva vessa, keittö ja lämmitys puuttuvat

Larjovuorien kodin kylpyhuoneessa nukutaan ja tiskataan. Remonttipiiskuri ottaa haasteen vastaan ja yrittää saada äidin yksin aloittaman remontin valmiiksi.

VIDEO: Larjovuoren perheen remontti on pahasti kesken

Remonttipiiskuri on uutuussarja, jota luotsaa Perttu Sirviö. Ohjelmassa autetaan suomalaisperheitä saamaan keskenjääneet kotiremonttinsa kunnialla maaliin. Sarjan seuraavassa jaksossa tiistaina 12. kesäkuuta Sirviö tiimeineen matkustaa Hämeenlinnaan Larjovuoren perheen kotiin. Sarja nähdään kello 20 MTV3-kanavalla.

Rakennusinsinöörinä työskentelevä Carita Larjovuori osti 1980-luvulla rakennetun omakotitalon kahdeksan kuukautta sitten ja on sittemmin yrittänyt remontoida kotia omin voimin. 

Talossa oli aiemmin tupakoitu sisällä, jonka vuoksi kaikki pinnat piti uusia. Vessa on yhteydessä viemäriin, mutta vesi ei kulje pönttöön asti. Siksi vessassa käydessä huuhteluvesi pitää käydä hakemassa ämpärillä kylpyhuoneesta. Keittiössä ei ole lavuaaria saati tiskikonetta, joten tiskit pestään kylppärissä. Ajoittain kylpyhuone on toimittanut myös makuuhuoneen virkaa. 

Merkittävä ongelma on myös se, että suurin osa sähkötöistä on yhä tekemättä, eikä talossa ole minkäänlaista lämmitystä. Pystyykö remonttipiiskuri tiimeineen saamaan Larjovuoren remontin valmiiksi?


Remonttipiiskuri tiistaisin kello 20 MTV3-kanavalla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme