Mainos
Mainos
Remonttipiiskuri
MTV3-kanavalla tiistaisin klo 20
Lisätiedot

Herätys Suomen tee se itse -miehet ja -naiset. Pääsikö käymään niin, että remontti jäi kesken?

Nyt olisi apua tarjolla! Remonttipiiskuri Perttu Sirviö työryhmineen ottaa komennon ja kotonasi alkaa vihdoin tapahtua. 

Remonttipiiskuri

Remonttikatastrofi ajoi nelihenkisen perheen nukkumaan samaan sänkyyn: ”Aikaa, rahaa ja voimia ei ole tarpeeksi”

Hinttalan perheen vastaostetun asunnon upouusi sauna sai purkutuomion paloturvallisuusriskin takia. Vanhan omakotitalon remontti on jäänyt pahasti kesken ja nyt koko perhe viettää yönsä yläkerran eteishallissa. 

VIDEO: Hinttalan perheen yläkerta on kaaoksen vallassa

Remonttipiiskuri on uusi ohjelma, jota luotsaa Perttu Sirviö. Sarjan ensimmäinen jakso nähdään tänään tiistaina 22. toukokuuta MTV3-kanavalla. Jaksossa Sirviö työryhmineen hälytetään Rajamäelle, missä Hinttalan perhe tarvitsee kipeästi apua remontissaan.

Hinttalan nelihenkinen perhe osti 1930-luvulla rakennetun talon kuusi vuotta sitten. Taloon oli rakennettu kylpyhuone ja sauna juuri ennen kauppoja, mutta se sai purkutuomion paloturvallisuusriskin takia.

Hinttalat alkoivat purkaa saunaa, mutta työ on jäänyt pahasti kesken. Saunan paikalle on tarkoitus rakentaa vanhempien makuuhuone, sillä nyt tilanne on se, että koko perhe nukkuu parisängyssä yläkerran aulatilassa.

– Aikaa, rahaa ja voimia ei ole tarpeeksi, että tämä tapahtuisi. Tässä sopassa on kaksi kokkia, ja siksi tekeminen pragaa moneen suuntaan, perheen vanhemmat Antti ja Ellen arvioivat remontin viivästymisen syyksi.

Puutteet eivät jää yläkertaan. Jaksossa taloon rakennetaan myös muun muassa palotikkaat ja porraskaide pihan rappusiin. Pystyykö remonttipiiskuri vastaamaan haasteeseen?

Remonttipiiskuri tiistaisin kello 20 MTV3-kanavalla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme