Mainos
Mainos
Remonttipiiskuri
MTV3-kanavalla tiistaisin klo 20
Lisätiedot

Herätys Suomen tee se itse -miehet ja -naiset. Pääsikö käymään niin, että remontti jäi kesken?

Nyt olisi apua tarjolla! Remonttipiiskuri Perttu Sirviö työryhmineen ottaa komennon ja kotonasi alkaa vihdoin tapahtua. 

Remonttipiiskuri

Saunasta tulikin makuuhuone – rajamäkeläisen perheen vanha omakotitalo koki hurjan muodonmuutoksen

Hinttalan perheen kotitalon yläkerta oli suurelta osin asumiskelvoton. Remonttipiiskuri auttoi Hinttalan perhettä saamaan keskeneräisen remonttinsa valmiiksi.

VIDEO: Hinttalan perheen remontti on pahasti puolitiessä

Remonttipiiskuri on upouusi ohjelma, jossa Perttu Sirviö työryhmineen auttaa suomalaisperheitä saattamaan keskenjääneet kotiremontit valmiiksi.

Sarjan ensimmäisessä jaksossa tiistaina 22. toukokuuta matkataan Rajamäelle, missä Hinttalan perhe painiskeli yläkerran remonttikatastrofin kanssa. Jakso nähtiin kello 20 MTV3-kanavalla. 

Antti ja Ellen Hinttala ostivat 1930-luvulla rakennetun omakotitalon kuusi vuotta sitten. Taloon oli juuri rakennettu sauna ja kylpyhuone, jotka saivat purkutuomion paloturvallisuusriskin vuoksi.

Hinttalat alkoivat purkaa saunaa, mutta arjen kiireiden keskellä projekti on vain venynyt. Tilanne ajautui siihen, että koko nelihenkinen perhe nukkui samassa sängyssä yläkerran aulassa.

Remonttipiiskurin suosiollisella avustuksella talon yläkerrasta kuoriutui kotoisa tila, jossa on omat huoneet sekä vanhemmille että kahdelle lapselle. Vaaleita tiloja elävöittävät raikkaat tapetit ja mittavasta remontista huolimatta talossa säilyi vanha tunnelma.

Lisäksi yläkerran aulasta kuoriutui olohuone, johon koko perhe voi kokoontua viettämään aikaa yhdessä.

Katso alta kuvia Hinttalan perheen uudesta yläkerrasta!

Remonttipiiskuri tiistaisin kello 20 MTV3-kanavalla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme